Goed nieuws: De spin-off van How I Met Your Mother gaat door!

Media door Laura D

Heb jij net zoals wij al tien keer alle seizoenen van HIMYM gekeken? Dan hebben we heel goed nieuws voor je. Er komt namelijk een prequel (dus een voorloper) van de serie. Met een oude bekende als hoofdrolspeelster. En dit is alles wat we nu weten.

Lees ook: Mysterie opgelost: dit is Sophies vader in Mamma Mia!

Lizzie McGuire

Aan het einde van 2020 vertelden we je nog dat de reboot van Lizzie McGuire niet door zou gaan. Gelukkig hoeven we niet heel lang verdrietig te zijn. De hoofdrolspeelster van deze How I Met Your Mother-spin-off is niemand minder dan, drumroll please… Hilary Duff!

via GIPHY

How I Met Your Father

De reboot gaat How I Met Your Father heten, met als verteller Sophie, (Hilary dus.) Zij vertelt aan haar zoon hoe ze, je raadt het niet, zijn vader in 2021 heeft ontmoet. Net als Ted heeft zij ook een hechte vriendengroep met wie ze lief en leed deelt. De serie gaat over het (date)leven in het digitale tijdperk waar we tegenwoordig in leven. Inclusief datingapps en allerlei ander drama dus…

10 afleveringen

Er waren vanaf 2014 al plannen (en zelfs een pilot) voor een spin-off, maar deze kwamen nooit echt van de grond. Nu heeft Hulu eindelijk het eerste seizoen van de nieuwe serie besteld. Er staan voorlopig tien afleveringen op de planning. De datum van de serie is nog niet bekend, en er is ook nog niet bekend wanneer de opnames zullen beginnen. We’ll keep you posted!

via GIPHY

Lees ook: TikTok gaat los: bloeit er iets op tussen Jesse Klaver en Rob Jetten?