Omg! Dit bekende stel heeft zichzelf opgegeven voor nieuw seizoen Temptation Island VIPS

Media door Roos

"Jij gaat huilen, jij gaat huilen en jij gaat huilen." Het is een van de meest bekende zinnen uit het veelbekeken programma Temptation Island en er is geen woord aan gelogen. Tranen met tuiten worden er gejankt en relaties lopen massaal op de klippen. Toch weerhield dat dít bekende koppel er niet van om zichzelf op te geven voor de ultieme relatietest…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn vrouw mijn liefde hou van jou schat ❤️ @naomicollinda

Een bericht gedeeld door Michael van der Plas (@michaelvanderplas) op

Michael en Naomi

Het bekende koppel dat zich heeft opgegeven is niemand minder dan Michael van der Plas (de ex van Barbie) en zijn liefje Naomi. Op Instagram vertelt Naomi dat ze zich samen hebben opgegeven voor de VIPS-editie van het programma. "Ik wil weten of hij te vertrouwen is als ik er niet bij ben. Dat weet ik nu toch niet", aldus Naomi in de video. Van Michael hoeft het allemaal niet: "Ik wilde niet hoor, maar zij wilde graag."

Niet mee eens

Oma vindt het nieuws maar niks: “Dat vind ik niet leuk”, mokt ze. “Als je relatie goed gaat, waarom zou je dan meedoen?” Tja, daar heeft oma wel een punt. We hebben het immers al eerder finaal mis zien gaan.

Ook op Instagram reageren fans geschrokken. “Niet doen! Krijgen jullie spijt van”, klinkt het. En: “Zou de ellende dan niet op gaan zoeken."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Temptation island VIPS 😏🤔@michaelvanderplas @majavander hou zo van die vrouw hè hahah 😂❤️

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

Liefdestattoo

Dat Michael en Naomi vinden dat ze sterk in hun schoenen staan, lieten ze eerder al blijken toen ze samen een liefdestattoo met 'Love You' lieten zetten. Sterker nog, Michael zette 'm zelfs bij Naomi. Het is niet te hopen dat ook zij hem weg moet laten laseren na hun Temptation-avontuur... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niet omdat het moet maar omdat het kan love you @michaelvanderplas

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

 Lees ook: Barbie tegen ex Michael: 'Jij bent medeplichtig aan mijn zelfmoordpoging'