Op deze muziek kun je het lekkerst seksen 

Intiem door Angel

Muziek kan de sekspartij maken of breken. Zie jij jezelf al tekeergaan op het liedje Snollebollekes? En... links... en... rechts. Uhm… awkward! Maar op welke seksnummer gaan we dan wel heel lekker?

seksen op muziek

Lees ook: De 9 beste seksstandjes voor 2021

Muziek tijdens de seks

De één houdt van muziek tijdens het seksen, maar de ander raakt hier alleen maar afgeleid van. Voor iedereen is dat persoonlijk. Een zwoel nummertje kan er wel voor zorgen dat jullie nog meer in the mood komen.

via GIPHY

Lekkere nummers

In de categorie seksmuziek doet artiest The Weeknd het heel goed, dat blijkt uit onderzoek van lingeriemerk Pour Moi. Dat wisten we uit eigen ervaring allang al. Vooral het nummer Earned It uit de film Fifty Shades of Grey is geliefd tijdens ‘love making’.

Welke muziek is nog meer populair in de slaapkamer? Onderzoekers analyseerden 300.000 liedjes op Spotify die door gebruikers werden toegevoegd aan verschillende afspeellijsten. Die hadden titels zoals ‘gettin’ it’, ‘sex playlist’, ‘solo seks’ en ‘date night’. Vooral artiesten als Usher, Drake, Beyoncé, Trey Songz en Rihanna kwamen veel voor in deze hitsige lijstjes.

Foute nummers

Als je tijdens the dirty een lekker nummer wilt uitkiezen, moet je vooral niét Nederlandse muziek opzetten. Dit blijkt - ironisch genoeg - uit onderzoek van radiostation 100% NL. Het is echt een mood breaker voor de meeste mensen. Tóch geeft er een klein groepje van drie procent aan dat ze juist Nederlandse nummers luisteren. Misschien toch maar ‘Hij Is Van Mij’ van Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey afspelen tijdens de seks?

via GIPHY

Lees ook: Tips voor de eerste keer telefoonseks