Erica Meiland over 'break-up': We hadden helemaal geen relatie!

Celebs door Laura

Het liefdesgeluk tussen Erica Meiland en privé-detective Sander was niet van lange duur. In de aflevering van Chateau Meiland van 1 mei werd bekend dat de twee uit elkaar zijn. Het verhaal krijgt nog een staartje, want nu zegt Erica dat er nooit sprake is geweest van een echte relatie. Huh?

erica meiland relatie

Lees ook: FOTO: Sarah Chronis is bevallen en geeft zoontje unieke naam

Appen en wandelen

In maart werd bekend dat er iets was opgebloeid tussen Erica en Sander van Betten. Echter was er nooit sprake van een echte relatie, dat vertelt het Meilandje tegen Shownieuws. "Zoals ik heb aangegeven waren Sander en ik elkaar aan het leren kennen". De twee 'wisselenden informatie uit via mail en app' en hadden af en toe een wandelafspraak. "Van een relatie in de zin van een liefdesrelatie is nooit sprake geweest en zal er ook niet gaan komen, hebben we ontdekt."

Geen liefde 

Die relatie gaat er dus ook niet komen. Sander en zij verschillen te veel van elkaar, vertelt Erica. "We beschouwen elkaar als vrienden en hebben nog af en toe contact", gaat ze verder. Maandag om 20.30 wordt duidelijk of de love troubles ook in de laatste aflevering van het huidige seizoen te zien is.

via GIPHY

Lees ook: FOTO: Billie Eilish is onherkenbaar in sexy photoshoot voor Vogue