Het tompouce bier van HEMA is vrijdag weer te koop

Vrije tijd door Laura

Goed nieuws voor speciaal bier-liefhebbers. Het tompouce bier van HEMA en Lowlander dat razendsnel was uitverkocht. Nu hebben de keten en de bierbrouwer het populaire biertje teruggebracht. Vrijdag zal het tompouce bier weer in de schappen van de HEMA liggen.

HEMA tompouce bier

Lees ook: De 8 lekkerste cocktails om te bestellen als de terrassen weer opengaan

Tompouce bier bij HEMA

Het tompouce bier is een samenwerking tussen HEMA en bierbrouwers Lowlander. Het biertje heeft een framboossmaak en een vleugje romige vanillesmaak. Deze milkshake style is speciaal gemaakt voor een party mood.

Voor €2,50 haal je dit feestelijke roze drankje bij de HEMA. Op HEMA.nl kun je 4-packs online shoppen. Vanaf vrijdag 24 september ligt het biertje weer exclusief bij HEMA in de schappen.

tompouce bier

1 April grap?

Het nieuws over het tompouce bier werd op 1 april bekend gemaakt, maar niemand had gedacht dat het waar zou zijn. Het leek meer op de zoveelste 1 aprilgrap. Maar… toch was het écht: het bijzondere drankje lag een week voor Koningsdag in de winkels.

Krijg je geen genoeg van tompoucen? HEMA heeft naast het tompouce bier en de gewone tompouce, ook een tompouce donut, tompouce taart en meer...

 

Lees ook: OMG! Katja komt met apekoppen- en biggetjesijs