Waarom bierdrinkende meisjes zo leuk zijn

Lifestyle door Sabine
Een goed koud biertje kan ontzettend verfrissend zijn in de zomer. Dus waarom zouden we niet zo’n heerlijk geel drankje met witte schuimkraag bestellen? Omdat het zogenaamd niet vrouwelijk is? Echt niet! Bierdrinkende meisjes zijn hartstikke leuk! 
 
Vooral op festivals en in de zomer op terrasjes kunnen wij best genieten van een lekker biertje. Dat wij vrouwen ook kunnen genieten van Grolsch, Heineken of Hertog Jan, betekent niet dat we niet vrouwelijk zijn. Sterker nog, bierdrinkende meisjes zijn ook gewoon hartstikke leuk! 
 
Ze zijn makkelijk in de omgang  
Nee, ze is niet makkelijk om in bed te krijgen, maar wel gewoon heel fijn in de omgang. Ze maakt dingen er niet graag lastig op. Vrouwen bestellen vaak allerlei verschillende drankjes. Een gin tonic, een vodka on the rocks, een zoete witte wijn, een rode wijn… Heel erg lastig als je een keertje een rondje wilt halen. Mannen daarentegen nemen gewoon allemaal een biertje. Wanneer jij ook een biertje neemt, wordt je bestelling niet zo snel verward met een ander. Veel makkelijker! Het scheelt een hoop hoofdpijn. 

 
Lekker nuchter 
We weten allemaal wel dat bierdrinkende vrouwen soms een beetje mannelijk worden gevonden, maar dat is juist helemaal niet waar. Bier is net zo veel een vrouwendrankje als een mannendrankje. Bierdrinkende vrouwen zijn juist lekker nuchter, het maakt ons niet uit wat onze omgeving ervan vindt. Daarom zetten we gewoon een groen flesje aan onze lippen als wij daar zin in hebben! 
 
Ze staat stevig in haar schoenen 
Wanneer al je vriendinnen een wijntje nemen, wil je misschien niet die ene lastige zijn die iets anders bestelt of door je vriendinnen met opgetrokken wenkbrauw aangekeken worden wanneer jij als enige afwijkt. Jij durft tegen de kudde in te gaan en als jij zin hebt in een biertje, vraag jij de vriendelijke barman gewoon om een biertje. Of jij er een glas bij wilt? Nee hoor, het flesje is prima! 
 
Mannen vinden je aantrekkelijk 
Mannen vinden het enorm verfrissend wanneer een vrouw niet chic aan een wijntje aan het nippen is, maar gewoon een lekkere flinke slok van een koud biertje nemen. Een man houdt wel van een vrouw die haar stoere kant durft te laten zien. Zo weet hij dat je stevig in je schoenen staat! 
 
Het is een pluspunt
Mannen vinden het niet alleen sexy, maar ook nog eens een pluspunt. Wanneer jullie dan een avondje met z’n tweeën hebben, schiet jij niet meteen uit je slof wanneer hij is vergeten een flesje wijn mee te nemen voor de gelegenheid. Nee, in plaats daarvan drink jij wel een biertje. Scheelt voor hem een hoop koppijn wanneer hij alleen nog maar een sixpack in huis heeft. 

 
Het scheelt een hoop geld 
Ga eens naar een festivalletje en het zal je waarschijnlijk meteen opvallen dat een wijntje (waarbij je drie druppels krijgt) en een biertje (gewoon vol glas) wel een half muntje verschillen in de prijs! Bovendien heb je aan bier veel meer dan aan die paar slokken wijn maar je betaalt wel meer voor een wijntje. Ga daarom voor een lekker koud biertje. Het scheelt je op een dag een hoop geld! 
 
Waarom vind jij bierdrinkende meisjes zo leuk?