Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

10 uitjes om samen met je zus te doen 

Ooit van ‘zussendag’ gehoord? Dan is nu het moment om er een dag voor vrij te nemen: het kan geen kwaad om wat extra tijd met elkaar door te brengen. Samen leuke uitjes ondernemen creërt bonding moments en mooie herinneringen.

uitjes met je zus

Lees ook: Deze dingen gaan we missen als corona voorbij is

Wijnproeverij

Zin om tijdens de coronatijd samen te wijnen? Bestel een lekker wijnpakket en proef het thuis met zijn tweetjes. Met een goede playlist op de achtergrond en een lekkere borrelplank is het helemaal compleet.

Schoonheidsbehandeling

Met zijn tweetjes een schoonheidsbehandeling nemen: gelukkig kan dat weer. Terwijl jullie gepamperd worden, kun je gezellig bijkletsen. Liever thuisblijven? Je kunt zelf een spa-avondje organiseren met gezichts- en haarmaskers.

 

High tea

Een high tea op locatie is heerlijk, maar je kunt het prima DIY’en bij jou (of je zus) thuis! De thee en snacks haal je af of duik zelf de keuken in. Smullen maar!

Fotoshoot

Een ‘zussenshoot’ is dé manier om samen stuk te gaan! Zie je het al voor je, met je zus zo’n shoot doen? Wacht maar op die hilarische foto’s. Al koop je de lelijkste foto: het is een geweldige herinnering waar je elke keer weer aan denkt als jullie de foto zien.

Kledingruil

Samen kleding uitkiezen, ruilen en matchen. Je hebt er geen shopafspraak voor nodig en je gaat naar huis met een enorme tas kleding. 

Picknicken

Heerlijk een frisse neus halen én lekker eten. Dit kun je op het strand, een park of zelfs je eigen tuin/balkon doen. Neem lekker jullie lievelingseten mee en geniet van het heerlijke eten, samen met je zus. 

Chocolade fondue

Als jij en je zus echte zoetekauwen zijn, is deze choco-fondue fantastisch om te doen. Smelt jullie favoriete chocoladesmaken en dip deze in lange vingers, fruit, snoep en koekjes... Smullen maar!

Film marathon

Samen lekker lui op de bank, net als vroeger. Een serie binge-watchen, een trilogie kijken of jullie favoriete Disney-films... Maak het zo gezellig als jullie het willen! 

Dagje sauna

De wellness is geopend! Pak jullie ultieme rust met een dagje sauna. Urenlang lekker stomen, bijkletsen en vooral genieten. 

Roadtrip

Met je zus de weg op, muziek aan en mooie trips door Nederland vinden. Nou, dat klinkt anders niet verkeerd! Lekker lang weg van huis en het leukste wat je ervaart: quality time.

Lees ook: 10 dingen die je alleen begrijpt als je een jonger zusje hebt