Droombaan! Walibi zoekt achtbaantesters

Vrije tijd door Laura D

Ja, je leest het goed. En het is géén 1 aprilgrap. Je kunt écht betaald achtbanentester worden. Pretpark Walibi heeft een vacature online gezet waarin ze het bijzondere baantje aanprijzen. Wil jij weer wat adrenaline in je leven? Lees dan vooral even verder.

walibi achtbanentester

Lees ook: Hoe je de leeftijd van je kat uitrekent in mensenjaren

Roesten en kraken

Het pretpark heeft al een tijdje geen nieuwe bezoekers meer gehad, en dat is niet zo goed voor de achtbanen. Daarom hebben ze mensen nodig die ritjes blijven maken in de wagentjes. Zo kunnen we veilig gillen als we eindelijk weer met het hele gezin naar Walibi mogen. Let wel op: de baan is tijdelijk, want zodra het park weer open mag lig jij er helaas uit.

Gratis keelsnoepjes

Wat houdt de baan precies in? Allereerst moet je natuurlijk wel een ijzersterke maag hebben. Elke achtbaan moet je namelijk in ieder geval één keer uittesten. En het liefst nog een keer. Je krijgt tijdens de ritjes een afvinklijstje om alles precies te controleren. Naast achtbanen mag je ook de La Grande Roue en de Tomahawk uittesten. Oh, en je krijgt ook nog gratis keelsnoepjes. Voor het gillen. Wat wil je nog meer?

Géén 1 april-grap

Mensen op social media dachten (door de timing van de vacature) dat het om een 1 aprilgrap gaat. Maar een woordvoerder van Walibi ontkent dat volledig. Het gaat écht om een daadwerkelijke job. Helemaal zin in gekregen? Snappen we. Je kunt hier je CV opsturen!

Lees ook: 5 tips om je ochtendroutine te verbeteren

Bron: Omroep Flevoland | Brunopress