Marco Borsato schrijft emotioneel afscheidslied voor Leontine

Celebs door Laura

Na maanden radiostilte (ha ha) is Marco Borsato terug. De zangeres hintte op Instagram al op een comeback met een cryptische post. Het nummer 'Een Moment', dat hij maakte met John Ewbank en Rolf Sanchez kwam vandaag uit. Het lied is een bijzondere ode aan zijn ex Leontine.

Lees ook: FOTO: Samantha de Jong laat de naam van vriend reusachtig boven haar borsten tatoeëren

Scheiding

Marco en Leontine hebben moeilijke tijden achter de rug. Eind oktober 2020 bevestigde de zanger geruchten dat hij een affaire heeft gehad. Enkele maanden later liet Marco weten een burn-out te hebben en verdween uit de spotlights. Niet veel later maakten Marco en Leontine bekend te gaan scheiden.

Valentijn

Ondanks de breuk heeft Marco nog veel liefde voor zijn ex, met wie hij 23 jaar is getrouwd en drie kinderen heeft. Op Valentijnsdag deelde hij een foto op Instagram waarop het stel samen te zien is. 'Nog steeds mijn Valentijn' schreef hij erbij. Het koppel gaat blijkbaar nog steeds goed met elkaar om. Op Marco's verjaardag feliciteerde Leontine de vader van haar kinderen op een Instagram story.

Emotionele tekst

Een comeback met een nummer over zijn grote liefde komt dus niet geheel als een verrassing. Geheel op zijn Borsato's zit het nummer vol hartbrekende teksten als 'Maar nu ga je weg en ineens is het echt' en 'Ik hou van jou, ik heb het vaak gezegd. Maar nu pas dat je gaat, nu voel ik het echt'.

Beluister het nummer hieronder:

Lees ook: De meest shocking uitspraken uit het Oprah-interview met Meghan Markle en Prins Harry

Beeld: Brunopress