O nee! Jezelf buitengesloten? Zo kom je weer binnen

Wonen door Laura D

Het kan de beste overkomen: je komt thuis en je hebt je sleutel binnen laten liggen. Of je fietsslot wil niet meer open omdat de sleutel is afgebroken. Op zo’n moment wil je het liefst zo snel mogelijk geholpen worden. Gelukkig is er een snelle en betrouwbare oplossing: Slotenmaker SOS.

slotenmaker

Lees ook: Ah ha! Dus zo deel je een koelkast goed in

Supersnelle service

Is je huissleutel afgebroken, heb je de deur per ongeluk dicht laten vallen met je sleutel nog binnenshuis? Of ben je je sleutels kwijtgeraakt en heb je geen reservesleutels meer? Het overkomt iedereen helaas wel een keer. Dan is het natuurlijk het allerfijnst als je zo snel mogelijk weer in je huis kunt. Wat is nou vervelender dan (in de winterkou of regen) voor een dichte deur staan? Je kunt natuurlijk zelf proberen de deur te forceren of een raampje intikken en zo je huis binnensluipen. Helaas gaat dit bijna nooit goed én dan moet je ook opdraaien voor nog meer kosten.

To the rescue! De service van Slotenmaker SOS belooft binnen een halfuur voor je klaar te staan. En dat dag en nacht en van Groningen tot Limburg. Zo kan jij dus supersnel weer verder met je leven en gewoon je huis weer in, hoe laat het ook is.

Binnen jouw budget

Je kent vast de horrorverhalen van vrienden die een slotermaker hadden ingeschakeld en toen een dikke rekening kregen. Gelukkig hoeft het helemaal niet zo duur te zijn, als je een betrouwbare en eerlijke vakman inschakelt. Nog een pro van Slotenmaker SOS: het is helemaal niet zo duur! Vanaf 19 euro wordt jouw sleutelprobleem helemaal professioneel opgelost, en dat zonder addertjes onder het gras. Voordat ze jouw slot komen fixen heb jij namelijk al een contract ondertekend waarin precies is aangegeven hoe veel je gaat betalen. En allemaal in overleg met jou. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Plus, je kunt gewoon pinnen. Klinkt goed, right?

Extra goed beveiligd

Naast je uit vervelende noodsituaties redden kunnen de vakmensen van Slotenmaker SOS jou ook helpen om je huis extra te beveiligen. Zo komen er zeker weten geen onuitgenodigde gasten je huis binnen. Het is niet makkelijk om in je eentje – en binnen jouw specfieke budget - de beste oplossingen voor jouw huis te vinden. Een van de professionele slotenmakers kan jou gelukkig wel precies advies geven, zodat jij je helemaal veilig voelt in je huis, appartement of bedrijf.

Lees ook: Zo maak je van een zoete aardappel een mooie kamerplant