Lifestyle / Media
Media

Heftig: Jill van Big Brother is vannacht onwel naar het ziekenhuis gebracht

De bewoners van het Big Brother-huis zijn behoorlijk opgeschrikt vannacht. Op de livestream was te zien dat het niet goed ging met bewoonster Jill. De kandidate is rond half vijf 's nachts met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Lees ook: Welkom! Drie nieuwkomers in het Big Brother-huis waaronder ‘Vlaamse Theo’

Onwel

De bewoners mochten gisterenavond een feestje houden waar alcohol bij kwam kijken. Rond een uur of half drie begon Jill zich niet goed te voelen. Ze gaf over op het toilet en zou naar verluid daar out zijn gegaan. Liese en Thomas vonden haar tegen 04.00 uur snakkend naar adem. De twee medebewoners hielpen haar naar buiten voor wat frisse lucht. Meerdere kandidaten van het huishouden probeerden hulp in te schakelen door hard te klappen en met hun armen te zwaaien, wat het geheime teken zou moeten zijn voor ondersteuning. Iets voor 04.30 uur, zo’n twee uur nadat Jill onwel werd, was de ambulance er eindelijk om haar weg te brengen.

Social media

De manier van handelen riep vannacht veel verontwaardiging op bij kijkers van de livestream. Ze vinden dat er veel te laat is ingegrepen door de crew. Hoewel het geluid van de livestream werd uitgezet, droeg Jill wel haar zendertje. Achter de schermen konden ze dus ook horen wat er gaande was. Het had niet zover moeten komen, vinden kijkers, want de productie had kunnen ingrijpen op het moment dat het misging. Waarom het zo lang duurde voordat de hulp arriveerde, is niet duidelijk.

Ziekenhuis

Peter van de Veire, één van de presentatoren van Big Brother, liet rond 06.00 uur weten dat het goed gaat met Jill. De kandidate werd naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek en extra controle. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Via een Instagram-post liet de productie van Big Brother net weten dat Jill uit het ziekenhuis ontslagen is. Ze zijn nog aan het onderzoeken of ze op een coronaproof manier weer terug naar het Big Brother-huis kan. Een heftige nacht, maar gelukkig lijkt alles dus nu oké!

Beeld: RTL / Bron: RTL Boulevard

Lees ook: Wow! Deze Big Brother-kandidaat verlaat vrijwillig het huis