Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Dit zijn de toffe sieraden trends voor deze winter

Zelfs het meest comfortabele lounge-pak til je met de juiste accessoires naar een hoger niveau. Gooi een chunky ketting om en steek een paar glimmende oorbellen in en je voelt je weer een beetje als de 'oude jij'. Is er nog ruimte zat in je sieradenkistje? Shop dan de nieuwste trends.

sieraden trends 2021

Lees ook: Van mini naar XXL: de tassen trends voor 2021

Chunky chains

Net als bij tassen, maakt ook op het gebied van sieraden het minimalistische plaats voor opvallend. De chunky statement schakelkettingen, -oorbellen en -armbanden zijn dé trend van 2021. Deze eyecatcher is heel chic, maar past ook bij een casual look.

 

Statement

En dan bedoelen we geen reusachtig ketting, maar sieraden met een statement érop. Je ziet deze sieraden trend voornamelijk terug bij oorbellen. Bijvoorbeeld een sassy tekst als 'badass', maar ook lieve woorden als 'amour' zijn populair.

 

Ear cuffs

Voorgaande jaren zag je de ear cuffs veel voorbij komen, ook dit jaar ontbreekt het stoere accessoire niet uit de lijst met sieraden trends. De cuffs komen in allerlei vormen en maten voor. Van minimalistisch tot versierd met een bedeltje.

 

Parels

Pearl, pearl, pearl! Het is allang niet meer geassocieerd met steenrijke oude dametjes, parels zijn voor iedereen. Wel nepperds natuurlijk, maar dat mag de pret niet drukken. Parels zie je terug als oor studs of bedeltjes aan kettingen.

 

Lees ook: Dit zijn de jurken trends voor 2021

Beeld: Getty