Help! Last minute outfits scoren? Dit is waar je het doet

Fashion door Redactie Ze.nl

Het aftellen tot de feestdagen is van start gegaan. Wilde je nog een nieuwe look voor de feestdagen? Nu de winkels dicht zijn, zit een last minute shoppingsessie er niet in. Geen paniek, want er zijn genoeg online winkels waarbij je vandaag bestelt en het morgen in huis hebt! 

Lees ook: 10 x de mooiste glitter kleding voor Oud & Nieuw

Verwennen

Zit je aan een chic diner voor twee of kijk je Home Alone? Het is hoe dan ook leuk om met kerst een nieuwe outfit te rocken. Juist in deze lastige tijd is het goed om jezelf zo nu en dan eens te verwennen. You deserve it! We begrijpen als je nog niet weet wat je leuk vindt om te shoppen. Dan kijk je gewoon per categorie. Bij fashion vind je de spullen: kleding, accessoires, sieraden, tassen en schoenen. Bij beauty vind je alles over parfum, gezichtsverzorging en make-up.

Fashion

Ben je op zoek naar een leuk glitterjurkje voor oud & nieuw of een foute kersttrui? Bekijk hier het overzicht van alle Nederlandse kledingwinkels die de volgende dag bezorgen. 

via GIPHY

Beauty

Om een feestelijke look aan te brengen kan oogschaduw of een lekkere parfum niet ontbreken. Bekijk het overzicht van alle Nederlandse beautywinkels die de volgende dag bezorgen. 

via GIPHY

Lees ook: 12 x kerstcadeaus om te DIY'en met spullen uit de supermarkt