Unboxing: Healthbox by Fannetiek

Fashion door Redactie Ze.nl

Een nieuwe maand! En dat betekent ook: een nieuwe Healthbox! Bij alleen al het zien van deze doos begint het alweer te kriebelen, want waarmee worden we dit keer verrast? Open up, open up! Het is weer tijd voor een unboxing.

 
Laten we eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van pakketjes? En al helemaal als het om pakketjes met een gezonde inhoud gaat. Deze maand staat de Healthbox in het teken van een samenwerking samen met Anne Haakmeester, founder van Fannetiek.nl. Anne is 30 lentes jong, woont in Amsterdam Oud-West en is ook nog eens fitnessmodel. De producten die ze heeft uitgekozen zijn vooral producten die Anne zelf dagelijks gebruikt, inclusief drie waardebonnen t.w.v. 45 van haar favo merken. Yes! Oh en guess what, deze Healthbox heeft een waarde van maar liefst 125 euro, wowie!

 

 
Body & Fit – Canvas Tas, €3,90
Iedereen loopt er tegenwoordig mee rond: de leukste canvas tasjes. Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld! Voor naar je werk of tijdens een dagje stad, ze zijn altijd handig. De canvas tas van Body & Fit is groot genoeg om alles mee te kunnen nemen en te zijn voorzien van een toffe quote. Daarnaast ben je óók nog eens heel milieuvriendelijk bezig met deze hippe tas!

Wist je dat Healthbox nu een unieke deal gesloten heeft met Women's Health Magazine? Voor alle Healthy fans hebben we een speciale actie: je krijgt nu 3 magazines van Women's Health voor maar €10,- (stopt automatisch). Wil jij deze magazines ontvangen? Hier kun je ze bestellen!

 

 

 

 
Body & Fit – Wheychoco, €3,90
Let’s be hosest: wie is er geen fan van alles wat ook maar een beetje met chocola te maken heeft? De Wheychoco is uniek, bevat geen toegevoegde suikers en heeft zelfs 96 procent minder suiker dan vergelijkbare producten! Daarnaast is er maar liefst 21 procent hoogwaardige whey eiwitten toegevoegd waardoor het een perfecte ondersteuning is van sterke spieren en spierherstel.

 

 

 

 

 

 

 

Kneipp – Body Mouse Morning Kiss, €9,99

Kneipp introduceert een innovatief nieuw product voor de dagelijkse huidverzorging, namelijk de Kneipp Body Mouse. Het is een lichte, luchtige mousse met super duper natuurlijke ingrediënten. Het product zorgt voor een verzorgde huid binnen een handomdraai. Handig! Daarnaast ruikt hij ook nog eens heerlijk, trekt lekker snel in en geeft (thank god) geen plakkerig gevoel.

 


  
Orthica – Magnesium 400, €15,75
De Orthica Magnesium 400 bevat een hoge dosering magnesium en is daarmee speciaal voor je zenuwstelsel. Daarnaast is het ook heel erg goed voor de spieren. Magnesium hebben we nodig bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het is van belang bij de spierfunctie.

 

 


  
Orthica – Fish Twist, €28,95
De omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn meervoudig verzadigde vetzuren die een hele belangrijke rol spelen in de vetstofwisseling van het lichaam. Helaas bevat onze voeding niet altijd genoeg omega-3 vetzuren. Eén viscapsule is goed voor de dagelijkse portie visolie en kan door de lekkere smaak zowel puur als gemengd door de voeding gebruikt worden. De capsules zijn gemakkelijk open te draaien en hebben een grappige vis-vorm.

 

 


  
Biobites – Kokos Cookies Chocolate Chip, €3,39
Yes! Alweer iets met chocola! De Kokos Cookies Chocolate Chip van Biobites zijn heerlijk als tussendoortje bij een kop koffie of thee. Daarnaast zijn ze ook hartstikke lekker voor bij het ontbijt door wat stukjes koekjes lekker over de yoghurt heen te strooien voor een crunchy effect. Alle producten van Biobites worden met de hand gemaakt en zijn vrij van gluten, lactose, geraffineerde suikers, gist en zijn ook nog eens vegan en biologisch!

 

 


  
Hand Off My Chocolate – Seriously Dark, €1,99
En het houdt maar niet op met alle heerlijke en chocoladeachtige producten. Soms is het fijn om jezelf even te belonen. Doe dat vooral met deze reep, want die is seriously lekker! De fantastische smaak is extra bijzonder omdat de reep slechts 11 gram suiker gevat. Less sugar, less guilt!

 


 

Women’s Health & Fit For Summer Guide 2016, €11,98

Van health glossy’s kunnen we nooit genoeg krijgen natuurlijk! Women’s Health is dé health glossy van Nederland. Hoe krijg en behoud je een fit, sportief lichaam en hoe kun je bewust met je voeding omgaan? Al jouw vragen worden beantwoord in Women’s Health 3 (juli/augustus). Daarnaast krijg je ook nog de Fit For Summer Guide 2016. De key van deze guide is: fit in een kwartier. 170 Pagina’s met (ultrakorte) workouts en oefeningen!

 

 

 
Veríval – Havermoutpap Mango, €4,05
Deze heerlijke havermoutpap mango bevat fijngemalen havervlokken met zorgvuldig geselecteerde vruchten. Met een klein beetje melk of water aan de kook brengen, goed roeren en een paar minuten laten staan, heb je een fantastisch en vullend ontbijtje! Meer is er niet nodig voor een lekker biologisch ontbijt. Good morning!

 

 

 

 

 
Waardebonnen €45 
Hou jij ook zo van waardebonnen? Wij in ieder geval wel! Laten er dan nu ook drie fijne waardebonnen in de Healthbox zitten. De eerste waardebon is van Body & Fit en is €10 waard. Heb je nog een nieuw sportpakje nodig? Lucky you! Er zit ook een waardebon t.w.v. €10 van Jogha in. En natuurlijk is lichaamsverzorging ook belangrijk. Er zit een waardebon van Squalan in t.w.v. €25 en is geheel vrij te besteden in de webshop. Heerlijk toch?  

Abonneer!

Wil jij een ander of jezelf verrassen met deze Healtbox waarin 13 heerlijke producten t.w.v. €125 zitten? Je kunt 'm nu hier bestellen voor €34,95!