Zo reken je af met die hondenharentornado

Fashion door Redactie Ze.nl

Je houdt ontzettend veel van je kat of hond, maar dat lieve beestje stopt maar niet met uitharen. Daarnaast slaap je ook nog eens slecht door het huisstofmijt dat zich óveral bevindt. Gelukkig is er een manier om hiermee af te rekenen!  

Het leven is ontzettend mooi, maar er zijn een paar dingen die het net wat minder leuk maken. De hondenharen die aan je voeten blijven kleven nadat je net onder de douche vandaan komt bijvoorbeeld. Of de ellende die erbij komt kijken wanneer je van 5 hoog met je stofzuiger naar de garage moet om je auto te zuigen. Allemaal stierlijk irritant. Gelukkig hebben wij oplossingen voor je!

Zo rekenen katten- en hondenmama’s af met al die hondenharen

We zijn ontzettend blij dat de zomer in zicht is en kunnen niet wachten tot we weer kunnen zonnen. Ook jouw huisdier weet dat de zomer voor de deur staat. Hoe hij dat weet? Hij is enorm in de rui. Je hond schudt een keer met z’n lekker haren en je laminaat verandert in een vloerkleed. Dat is niet bepaald jouw definitie van een schoon huis. Het beste kun je op dit soort momenten de VR64701LVMP-stofzuiger van LG tevoorschijn toveren. Deze mist geen enkele haar en het mooiste van alles: deze robot doet zelf het werk! Je hoeft helemaal niet om te kijken naar deze stofzuiger. Hij zuigt de hele dag je vieze vloer! Hij botst niet tegen je meubels aan, neemt door zijn vorm de hoeken heel mooi mee en wanneer zijn accu bijna leeg is, rijdt hij zelf terug naar het laadstation. Een kind kan de was doen!

 
 

Zo word je een nog betere multitasker
Jij bent altijd met van alles en nog wat bezig. Dit is terug te zien in je stofzuiggedrag. Wanneer je je huis hebt gezuigd, kun je net zo goed ook meteen je auto doen. Maar ja, je woont in een flat en zult dan je stofzuiger helemaal mee naar beneden moeten nemen naar de garage… Maar ook voor dit euvel hebben we een oplossing: de VS8400SCW-stofzuiger! Het is een 2 in 1 stofzuiger wat inhoudt dat je heel eenvoudig een kruimeldief uit de steel van de stofzuiger kunt halen! Zo kun je ‘m gemakkelijk meenemen naar de garage. Ook is deze stofzuiger volledig snoerloos is, waardoor je de vrijheid hebt om overal te stofzuigen. Ook breek je je nek niet meer bijna over dat rotsnoer en hoef je niet continu op zoek naar een stopcontact. Dit LG-wonder bevat een Smart Inverter Motor, waardoor de stofzuiger beter zuigt en hij lang meegaat. Bovendien zit er ook nog eens tien jaar garantie op de motor!

Zo verminder je die vervelende rotallergieën

Ja, die zomer. We hebben er eigenlijk best een haat-liefdeverhouding mee. We houden van de zonnestraaltjes, maar wat minder van dat vervelende genies dat wordt veroorzaakt door pollen en andere ongemakken. Je wilt niet weten hoeveel pollen er in de lucht hangen of hoe vies je bed eigenlijk is. Aan de pollen kun je helaas niet zoveel doen, maar je bed kun je wel stofvrij maken. We stellen je graag voor aan de VH9500DSW Bed cleaner. Huisstofmijt is een van de belangrijkste oorzaken voor je allergie. Deze Bed Cleaner weet daar wel raad mee en reinigt je bed grondig waardoor je een goede nachtrust hebt. Het is ideaal voor jou, maar ook voor je kinderen!

 

 
Zo maak je stofzuigen veel leuker
Stofzuigen is gewoon een karweitje dat euh… zuigt. Wij kunnen het niet leuker maken dan het is. Maar er is iemand anders die dat wel kan: de VR94070NCAQ-stofzuiger! Ook deze stofzuiger is snoerloos waardoor je niet hoeft te sjorren aan het snoer, geen stopcontact hoeft te zoeken en ook nergens over struikelt. En wat zeker niet vervelend is, is dat je deze stofzuiger niet achter je aan hoeft te trekken. Door de ingebouwde RoboSense volgt dit leuke ding je gewoon! Ook bevat deze stofzuiger een grote stofbak. Je hoeft dus niet te hannesen met stofzuigerzakken en je hoeft deze stofbak niet zo vaak te legen. Ideaal!
 
Welke stofzuiger zou echt bij jou passen?