Dit zijn dé 5 modekleuren voor 2018

Fashion door Roos

In 2018 is kleur het nieuwe zwart. Dus berg de vijftig tinten grijs die je kast nu sieren maar vast op en maak je klaar voor een ware kleurexplosie. Als we afgaan op de voorjaar 2018 shows van de meest toonaangevende ontwerpers van het moment, zijn dit dé vijf modekleuren van 2018.

1. Oranje

Van Shows van Calvin Klein en Tom Ford tot Marc Jacobs - er was één kleur die overal prominent terugkwam en dat was oranje. Felle oranje tinten op jasjes, tassen en jurken - het mag overal komend seizoen. Heb je meteen een Koningsdag outfit, win-win!

 

 

Lees ook: Draag je het liefst altijd zwart? Dat zegt dít over jouw persoonlijkheid

2. Geel

Van de ene vrolijke kleur naar de andere. Naast oranje mag ook geel niet ontbreken in jouw kleurrijke garderobe komend voorjaar. Van mosterd- tot citroengeel, het mag allemaal. Designers als Self-Portrait, Prabal Gurung en Tom Ford namen de vrolijke trend met alle liefde op in hun voorjaarscollectie.

 

 

 

Lees ook: Eindelijk antwoord: dit is de functie van de twee extra gaatjes in All Stars

3. Roze

Laat je vrouwelijke kant flaneren in een felroze broekpak komend voorjaar. De kleur is helemaal hot en was veel terug te zien op de catwalk. Onder andere bij Tom Ford, Michael Kors en Prabal Gurung.

 

S|S 2018 TOM FORD. #kingoffashion #tomford2018 #tomford #need #want #life

A post shared by Plush Hairdressing (@plushhairdressing) on

 

 

Lees ook: Wat de kleur van je kleding over je vertelt

4. Lavendel

Ook lavendel kan niet in dit rijtje van voorjaarskleuren ontbreken. Meerdere designers hebben de kleur opgenomen in hun voorjaarscollectie, van Tibi tot Michael Kors. De zachte bloesemtinten geeft je direct een voorjaarsgevoel.

 

 

 

Lees ook: Draag je het liefst altijd zwart? Dat zegt dít over jouw persoonlijkheid

5. Nude

De nudetinten zijn eigenlijk nooit weggeweest en verschijnen ook weer in veel voorjaarscollecties van 2018. Wel opvallend was dat de kleur vaak terugkwam in genderneutrale unisex pasvormen, zoals oversized broekpakken en truien. 

 

 

Lees ook: Kledingmerk WE komt met geweldige kersttrui voor twee