Dankzij deze basics heb je nooit meer kledingstress

Fashion door Daniëlle

De avond ervoor je kleding al klaarleggen en alsnog last krijgen van kledingstress, puur omdat je niks hebt - althans, dat dénk je - om aan te doen? No more. Het kan mega simpel zijn om die verschrikkelijke kledingstress te voorkomen: het enige wat je nodig hebt zijn wat goede basics.

Lees ook: 12 stoere jasjes voor regenachtig zomerweer

Leren jasje

De perfecte basic voor wanneer je even geen idee hebt wat je aan wilt doen is een leren jasje. Goed te combineren op een lichte jeans en een wit shirt of een jurkje met een patroontje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIANNE MEIJER 🐶 (@rianne.meijer) on

 

Witte blouse

Geen flauw idee wat je aan moet? Een plain white blouse is nooit verkeerd en past overal bij. Til je outfit naar een hoger level door je witte blouse te combineren met een simpele jeans en een paar leuke zwarte enkellaarsjes. Daarnaast zijn er genoeg verschillende manieren om jouw blouse te dragen: denk aan geknoopt of in de broek. Wees creatief!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Frédérique Harrel (@freddieharrel) op

 

Basic jeans

Om van die kleding struggles af te komen is het een echte must om een goede basic jeans in je garderobe te hebben. Je kunt deze met alles combineren en maakt je look simpel maar toch fashionable. Kortom: de perfecte basic

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Connect Fashion_Official (@connectfashion_hk) on

 

Coltrui

Voor de wat koudere dagen is een coltruitje precies wat je nodig hebt om jouw fit toch nog iets interessanter te maken. Je hebt ze in verschillende kleuren en zijn goed te matchen met een jeans maar ook een stijlvolle rok. Ook leuk: doe een basic coltrui aan onder een blazer en je hebt een stijlvolle en chique outfit. Shop hieronder de leukste coltruitjes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JURKJES.COM (@jurkjescom) on

 

Simpel jurkje

Het leuke aan een simpele outfit is dat je het kan uitbreiden met bijvoorbeeld accessoires of mooie schoenen. Met een simpel jurkje en een paar gouden oorbellen, een riem en een paar enkellaarsjes is jouw summerlook compleet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maureen Powel (@maureenpowel) op

 

Lees ook: Shop: 12x trendy badpakken