Reizen met een baby lastig? Met deze buggy wordt elke trip een eitje

Mama door Commerciële Redactie Ze.nl

Op reis gaan met je baby kan wel eens een uitdaging vormen. Ook tijdens een vakantie in eigen land moet je redelijk wat spullen meenemen en veel buggy's zijn behoorlijk zwaar. Met deze lichtgewicht en compacte buggy is dat verleden tijd. Samen het eigen land verkennen wordt een eitje met deze fantastische buggy.

Lees ook: Met deze buggy wordt de deur uitgaan met je kleintje een stuk gemakkelijker

Lichtgewicht

Reizen met een klein kindje vereist nogal wat voorbereiding. Het is wel zo fijn als alles dan zo soepel mogelijk verloopt. Iedere ouder kent immers het riedeltje: je kind in het zitje zetten, de zware buggy met twee handen inklappen en in de auto leggen, eenmaal op locatie de buggy weer onhandig uitklappen en je kind erin zetten. Aan het eind van je trip begint het weer van voren af aan. Daarnaast wegen veel buggy’s behoorlijk wat, waardoor je ze niet even snel mee kunt nemen. Herkenbaar? Dan is de Joolz Aer buggy een echte verademing. Geen gezeul meer met een onhandige, zware buggy: met een gewicht van slechts zes kilo neem je ‘m zo mee naar de volgende locatie. De schouderband maakt het verplaatsen van de buggy extra makkelijk. Wel zo prettig als je een paar trappen op en af moet lopen.

Gebruik de Joolz Aer vanaf de geboorte, dankzij de unieke wieg die met het onderstel kan worden ingeklapt. Dit is een megainnovatie van Joolz en maakt de Joolz Aer perfect om met je pasgeboren baby de stad te verkennen, ideaal voor relaxte wandelingen in het park en je beste maatje wanneer je op reis gaat. Met de Joolz Aer loopt elk gezinsuitje op rolletjes.

Joolz AER

Reizen was nog nooit zo makkelijk

Op vakantie naar het buitenland zit er voorlopig nog niet in. Gelukkig is een uitstapje in eigen land ook goed te doen. Het in- en uitklappen van de buggy is vaak één van de vervelendste taken. Het gaat stroef en duurt vaak net iets te lang. Met de Joolz Aer buggy gaat er een wereld voor je open. Je hebt maar één hand nodig en met een seconde heb je de buggy alweer ingeklapt. Ja, óók het wiegje kun je inklappen. Door de automatische transportvergrendeling verlies je niet je halve hebben en houden. Wel zo fijn als je ‘m in het bagagerek van de trein tilt of ermee gaat lopen. Heb je de buggy weer nodig? Met slechts een druk op de knop klap je ‘m weer uit. Zo makkelijk kan reizen met een buggy zijn!

Comfort voor jullie allebei

Een paar uurtjes besteden in het Van Gogh museum of een dagje naar de Apenheul wordt met deze buggy een stuk makkelijker. Joolz Aer is geschikt voor baby's en peuters. Ook tijdens een vakantie in eigen land maak je lange dagen en het is belangrijk dat je kindje goed ligt of zit. Met deze buggy is dat geen probleem. Zowel het wiegje als de stoel zijn erg comfortabel en ergonomisch ontworpen. Mocht je kindje dus wat langer zijn, dan worden ook zijn rug en nek goed ondersteund. Krijg je zelf vaak last van je rug doordat je iets moet bukken? Met de duwbeugel van 106 centimeter heb je daar ook geen last meer van. Een superfijne buggy dus voor je kindje én voor jou. 

joolz aer buggy

Accessoires

De buggy komt met een regenhoes en een reishoes. Ideaal om hem veilig mee te nemen als jullie allerlei plekken gaan verkennen! De talloze accessoires die je erbij kunt kopen, maken het reizen nog leuker. Van een bekerhouder tot de beensteun en de veiligheidsbeugel, zo wordt jullie vakantie nog fijner.

Het aanschaffen waard

Klinkt het als muziek in de oren? Voor €419,-,- haal je de Joolz Aer buggy al in huis. Mocht je binnenkort nog een paar dagen weggaan, dan is deze buggy het aanschaffen meer dan waard. 

Lees ook: Review: Joolz Day 3 Marvellous Green