5 mooiste lingerie-setjes van de H&M waarmee jij je lief verrast

Mode & trends door Sanne

Van sexy lingerie-setjes kun je nooit genoeg van hebben. Zeker niet als jij je lief wilt verrassen. Zomaar of tijdens de feestdagen, het kan allebei. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij hebben de 5 mooiste lingerie-setjes van de H&M voor je op een rijtje gezet. Shoppen maar!

lingerie-setjes lief verrassen H&M

Lees ook: 7x fijnste hoodies van de H&M

Padded bh van kant, €14,99

Sexy rood is niet lelijk. Deze bh met padded cups geven jouw borsten mooi vorm en een goede ondersteuning. Wedden dat je lief hier spontaan van gaat blozen? Zelf heb je nooit meer last van prikkende beugels, want deze bh is beugelloos en heeft verstelbare schouderbandjes. Ideaal! Binnen no time is deze bh aan en uit te krijgen met de haak-en-oogsluiting aan de achterkant. Rood niet jouw kleur? Ga dan voor poederroze of zwart.

lingerie-setjes H&M

Padded bh van kant, €14,99

We houden van de kleur kakigroen, het is een trendkleur die in geen enkele kledingkast mag ontbreken. Deze beugelloze bh van kant heeft een bloemetjes strook onderaan. Door de gevoerde cups met uitneembare vulling hebben je borsten toch nog een fijne steun. Niet zo fan van de kleur kakigroen? Dan kan je altijd voor zwart of wit gaan.

Kanten superpush-up body, €29,99

Hello boobs! Altijd al een voller decolleté willen hebben en durf jij in sexy rood te gaan? De kanten body heeft een superpush-up bh met extra padded cups. Zo vallen jouw boezemvriendinnen extra goed op. Het model heeft verstelbare schouderbandjes, een haak-en-oogsluiting achter en is verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en wit.

lingerie-setjes H&M

Witte padded bh van kant, €14,99

Het is hoog tijd om jezelf eens lekker te verwennen met een comfortabel lingerie-setje. Deze beugelloze bh heeft verstelbare schouderbandjes en een haak-en-oogsluiting achter. De uitneembare cups geven jouw borsten een perfecte ondersteuning. Comfy, zeker weten. Het model is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, rood, lichtbeige en taupe. Wedden dat dit setje binnen no time op de slaapkamervloer is beland?

lingerie-setjes H&M

Kanten push-up body, €24,99

Deze classy zwarte push-up body van mesh heeft padded cups die de borsten groter doen lijken. De body heeft een iets hoger uitgesneden belijning aan de achterkant en een gevoerd kruis met blinde drukknoopsluiting. Het model heeft beugels, verstelbare schouderbandjes, haak-en-oogsluiting achter en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en heideroze. Wij zien deze body wel zitten.

lingerie-setjes H&M

Lees ook: Geen grap: de zichtbare string maakt een comeback