6 x cadeaus onder de 5 euro waar iedereen blij van wordt

Cadeaus & hebbedingetjes door Bente

Happy holidays are coming en dat gaat gepaard met lootjes trekken en eindeloos de juiste cadeautjes shoppen. Binnen budget blijven is een lastige opgave. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom hebben we voor jou 6 cadeau-ideeën opgetrommeld onder de 5 euro. Doe dus vooral je inspiratie op. 

Lees ook: Deze adventskalenders wil je het liefst zelf houden

Cadeau 1: Oorbellen

We kunnen geen genoeg van die hangers krijgen. Ze zijn altijd leuk om weg te geven en dan ook nog onder de vijf euro. We hebben een paar geweldige earcatchers voor je uitgezocht. 

 

Cadeau 2: Planners 

Dit jaar heeft ons veel rust geleerd, tijd om dat vast te houden. Plan je zen met agenda’s, bullet journals en planners.

 

Cadeau 3: Sokken

Pfoe, ken je dat probleem dat je sokken altijd verdwijnen? Sokken als geschenk zijn daarom zeer praktisch, want je hebt nooit te veel. Fleur die voeten op met een leuk printje of een fijn vachtje. 

 

Cadeau 4: Slaapartikelen 

De schaapjes zijn inmiddels wel geteld en de goede nachtrustthee doet ook zijn werk niet meer. Cadeaus die een goede nacht zullen verzorgen zijn worden altijd verwelkomd met open armen. Lekker slapen door slaapmaskers, kaarsen en gezichtsmaskers. Nighty night!

 

Cadeau 5: Spelletjes to go

Reuzegezellig al die grote bordspellen, maar die neem je natuurlijk niet zo snel mee op pad. Vervolgens liggen ze jaren te verstoffen in je kast. Kleine compacte spelletjes zijn daarom heel handig én alsnog ouderwets gezellig. 

 

Cadeau 6: Eten

Een voordeel is dat eten vaak binnen je budget past. Juist in deze tijd van het jaar bieden veel winkels een yummy assortiment aan. Chocolade, marsepein of pepernoten, stop maar in je winkelmandje.

 

Lees ook: 6 tips voor het schrijven van een origineel sinterklaasgedicht