De beste Black Friday-deals op een rijtje

It's hereeee! Black Friday is officieel begonnen. Hoewel sommige shops vanaf maandag al met kortingen strooiden gaat het échte shopevent van het jaar nu beginnen. Van vrijdag tot en met zondag strooien winkels met hoge kortingen. Dit jaar doen er meer sites mee dan ooit, dus we kunnen ons wel voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De advertenties vliegen je om de oren, dus we begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zetten de beste Black Friday-deals voor je op een rijtje.

2020 black friday deals

HEMA - tot 50% korting

Van je oma tot je baby: voor jong en oud kun je terecht bij de HEMA. Een leuk houten speelgoed, een glitterjurk, XXL-verpakking koffiebonen, onze vrienden van HEMA hebben alles wat je hartje begeert. Nu ook nóg fijner voor je bankrekening dankzij de kortingen die tot 50% gaan.

Bekijk de Black Friday-deals bij HEMA

H&M - 20% korting

Onze favoriete Zweedse winkelketen doet natuurlijk ook mee met Black Friday. Naast 20% korting bieden ze ook gratis verzending. Kun je ein-de-lijk je wishlist in één keer bestellen.

Bekijk de Black Friday-deals bij H&M

NA-KD - 30% korting op alles

Nog een lekkere sweater, een feestelijke jurk voor de feestdagen of toch een loungepak nodig? Wat je ook zoekt, bij NA-KD shop je ALLES met 30% korting. Daarbij heeft de shop dagelijks een speciale deal. 

Bekijk de Black Friday-deals bij NA-KD

De Bijenkorf - 30% korting op sintcadeaus

Vind je het luxe winkelwalhalla meestal te duur? Tijdens het Black Friday-weekend moet je dan je slag slaan. De Bijenkorf bied nu 30% korting op geselecteerde items.

Bekijk de Black Friday-deals bij De Bijenkorf

Lotties Period - 20% korting

Menstruatie ondergoed wordt steeds populairder! Het is duurzamer dan tampons en maandverband en ook beter voor je intieme zone. Het absorbeert vloeistoffen als bloed, urine of afscheiding moeiteloos. Altijd al nieuwsgierig geweest naar de zogeheten period panties? Het Nederlandse merk Lotties Period biedt vrijdag tot en met maandag 20% korting op alle panties. Er zijn drie modellen, voor een lichte, gemiddelde of heavy flow

Bekijk de Black Friday-deals bij Lotties Period

Adidas 50% korting

Of je nu lekker op de bank hangt of tekeer gaat in de sportschool, de Adidas Black Friday sale moet je niet missen. Ze hebben maar liefst 50 procent korting op de collectie. En dan hebben we het niet alleen over onze favoriete sneakers (yay!), maar ook over hele zachte sportleggings en bijbehorende jasjes. Nu maar hopen dat dit ons extra motiveert om naar de gym te gaan.

Bekijk de Black Friday-deals bij Adidas

Appelhoes - 20% korting

Hé Apple girl, trek je iPhone eens een ander jasje aan. Of zorg voor een beschermende case voor je dierbaarste bezit: je iMac of iPhone 12. Je Apple Watch kan ook wel een nieuw bandje gebruiken. Bij Appelhoes shop je dat alles en meer voor Apple tijdens Black Friday met 20% korting. Shoppen maar!

Bekijk de Black Friday-deals bij Appelhoes

My Jewellery - 20% korting op alles

Van een warme trui tot prachtige oorbellen. Bij deze shop vind je fijne cadeautjes voor je zus, vriendin, nichtjes, moeder en vooral voor jezelf. Tijdens Black Friday is alles extra voordelig dankzij 20% korting. Sla je slag!

Bekijk de Black Friday-deals bij My Jewellery

XXL Nutrition - 25% korting op alles!

Hé krachtpatser! Lekker aan het zweten in de sportschool? Dan zou je wel wat voedingssupplementen kunnen gebruiken. Scoor nu bij met 25% korting bij XXL Nutrition.

Bekijk de Black Friday-deals bij XXL Nutrition

Koopjedeal - tot 85% korting

Van een Airfryer tot een douchrek. Bij Koopjedeal kun je écht alles kopen. Het zou een wonder zijn als je niet slaagt op deze koopjeswebsite. Koopjedeal heeft geen Black Friday, maar Black November. Er zijn deals met korting tot 85%, dus neem snel een kijkje.

Bekijk de Black Friday-deals bij Koopjedeal

G-Star - tot 50% korting

Nog een goede spijkerbroek nodig - of je partner? Scoor dan snel jeans bij G-star. Tijdens Black Friday shop je kleding voor de helft van de prijs.

Bekijk de Black Friday-deals bij G-Star 

NXTLevel.com - 40% korting

We weten het: we sommen veel sport webshops voor jullie op, maar wij zijn inmiddels hartstikke dol op sporten! NXTLevel.com is ook een fijne plek als jij graag wat extra op je voeding let en veel in de sportschool te vinden bent. Van eiwitrepen tot shakes, je kan los vandaag!

Bekijk de Black Friday-deals bij NXTLevel.com

Matt - €100 korting en een gratis matrasbeschermer

Gun jezelf de beste nachtrust ooit. Schaf het matras van Matt aan. Het handige aan deze is dat het linker- en rechterdeel van het tweepersoonsmatras apart aanpasbaar is. Ideaal dus als jij houdt van een harde ondergrond en je partner van een zachte ondergrond. Is jullie matras aan vervanging toe? Tijdens Black Friday ontvang je €100 korting, plus een gratis matrasbeschermer.

Bekijk de Black Friday-deals bij Matt

Muscle Meals - 15% korting op alles!

Als je dan toch lekker bezig bent met sporten, dan wil je misschien ook een beetje op je voeding letten. Wil je een echte fit body creëren, dan wordt het misschien tijd om even wat meer liefde in je maaltijden te stoppen! En no worries, je hoeft er niet uren voor in de keuken te staan. Bij de webshop Muscle Meals doen ze namelijk ook mee met een leuke Black Friday actie en helpen ze jou fit worden met 15 procent korting! Speciaal voor alle lazy keukenprinsessen dus.

Bekijk de Black Friday-deals bij Muscle Meals

Bold.nl - €100 korting

Ben je zo'n kluns die al-tijd haar sleutels vergeet? Don't worry! Wij ook, hoor. Check dan vooral de Black Friday-deal van Bold. Dit is een smart-lock. Een slot dat je kunt openen en sluiten via een app op je telefoon. In de app kun je ook zien wie toegang heeft tot het slot en wie wanneer het slot heeft geopend of gesloten. Hoe handig?! Je krijgt dit weekend 100 euro korting op je aankoop.

Bekijk de Black Friday-deal bij Bold

 

Wat is Black Friday?

Black Friday is overgewaaid vanuit de VS. Het is de dag na Thanksgiving. Het moment waarop Amerikanen massaal hun kerstcadeaus gaan shoppen. Door de jaren heen wordt deze dag steeds meer bekend als 'zwarte vrijdag', omdat het zwart zag van de mensenmassa. Ongeveer vijf jaar geleden is het naar Nederland gekomen. Er wordt nu zo groots uitgepakt dat men het heeft als Black Week. Maandag is Cyber Monday: het moment waarop vooral elektronica verkocht wordt.

Lees ook: Dat wordt shoppen: krijg nu 25% Black Friday korting op de hele Hunkemöller collectie