Black Friday bij HEMA: deze koopjes mag je niet missen

Cadeaus & hebbedingetjes door Laura

Het kan en mag je niet ontgaan zijn... Het is Black Friday! Dit is hét moment om je centen te laten rollen, want winkels hebben nu torenhoge kortingen. Onze favoriete Nederlandse winkel-keten HEMA strooit ook met deals. Dat mag je natuurlijk niet missen. Om jou een handje te helpen met shoppen, hebben we alvast de beste HEMA-koopjes voor je geselecteerd.

hema black friday

HEMA's beste Black Friday deals

Kinderspeelgoed

We hopen dat je nog geen sint en kerstinkopen hebt gedaan, want je kunt nu je slag slaan bij de HEMA. Tijdens Black Friday is kinderspeelgoed te koop met hoge kortingen. Wat dacht je van reusachtige pandabeer? Deze was 100 euro en is nu maar 65 piek. Of wat dacht je van zo'n schattig houten keukentje of grachtenpand? Ook de houten kratkar met touw mag je niet missen! Zo kan je kleine grut zijn knuffels of speelgoed zelf door huis slepen. 

Klik op de foto om naar Hema.nl te gaan.

hema black friday

hema black friday

hema black friday

hema black friday

Kleding

HEMA geeft dit Black Friday-weekend 20% korting op alle kleding. Dit is het moment om je feestjurk voor Kerst. Ook voor het kleine grut kan je slagen voor een schattige kerstoutfit, want ook op kinderkleding is 20% korting.

hema black friday

hema black friday

hema black friday

 

Beddengoed

Een fijn bedovertrekset kun je nooit genoeg hebben. Aangezien je 'officieel' wekelijks je bed moet verschonen, is een extra setje (of twee!) wel zo handig. Tijdens Black Friday shop je deze mooie en zachte exemplaren met korting. Voor de tweede betaal je de helft van de prijs.

black friday hema

black friday hema

 

Koffie koffie koffie

Je begrijpt het: koffie kun je nooit genoeg hebben. Sla gauw je wintervoorraad in. De XXL koffiebonen, -capsules en -pads shop je dit weekend vanaf €2,50. 

hema black friday

hema black friday

hema black friday

 

Cava

Over inslaan gesproken... Met het oog op de aankomende feestdagen is ook een voorraadje Cava is niet mis. Deze megafles van 1,5 liter koop je nu voor €12,50 in plaats van €15. Proost!

hema black friday

 

Lees ook: Dat wordt shoppen: krijg nu 25% Black Friday korting op de hele Hunkemöller collectie