Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Deze tuincentra hebben de mooiste kerstshows en kerstdorpen

Een mooie kerstshow is tegenwoordig niet meer te missen tijdens Kerstmis, en dat is niet voor niets. Verschillende tuincentra halen ieder jaar weer alles uit de kast om een prachtige kerstshow neer te zetten. Ben jij van plan iets leuks te doen tijdens de feestdagen (of daarvoor), maar weet je niet wat? Bezoek eens een van deze mooie kerstshows!

tuincentra kerstmarkt

Lees ook: Van gin tonic tot prosecco: deze 7 gekke kruidnootsmaken moet je proberen

1. Intratuin Duiven

Een van de grootste intratuinen van de Benelux is die in Duiven en ook dit jaar hebben zij weer een spetterende kerstshow neergezet. Al sinds oktober kun je de meest gedetailleerde kerstdorpen en kerstshows bewonderen. Kijk hier voor meer informatie. 

2. Tuincentrum Leurs

Tot 6 januari kun je in Tuincentrum Leurs de Christmas World 2020 bezoeken en genieten van alles wat te maken heeft met Kerst. Van de onderstaande video kom je wellicht al wel een beetje in de stemming...

3. Coppelmans

Voor velen is Coppelmans (Brabant) een groot favoriet, omdat hun kerstshows er atlijd over de top uitzien. Hun styling valt het meest op, omdat ze verschillende stijlen in hun kerstshows gebruiken. Benieuwd naar hoe het daar er dan uit ziet? Bekijk hun site voor meer informatie en welke tuincentra's je kunt bezoeken.

4. Intratuin Halsteren

Wanneer je de Intratuin in Halsteren binnenstapt ben je de realiteit even vergeten. Hun kerstshow The Most Wonderful Time 2020 is namelijk een ware droom waar je instapt. Ze hebben onder andere een miniaturen show, een mooi kerstdorp en zelfs een zandtovenaar. Daarbij kun je er ook nog eens heel fijn kerstshoppings doen!

5. Tuincentrum Osdorp

In hartje Amsterdam zijn genoeg kerstshows en tuincentra te vinden, maar Osdorp is toch echt wel een aanrader. Je vindt hier de laatste kersttrends als het gaat om interieur, accessoires en kerstdorpen. Daarnaast bieden ze ook nog eens een mooie lichtshow aan en kun je je eigen kerstcreaties maken. Ga jij langs? Bekijk hun site voor meer informatie en openingstijden.

6. Tuincentrum Alméér Plant

Voor een echte kerstsfeer en een mooie kerstshow zit je bij Alméér Plant goed. Je vindt de mooiste kersthuisjes en decoratie voor thuis, dus je loopt nooit met lege handen naar buiten! Hier vind je meer informatie. 

7. Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer

In dit mooie kerstparadijs slaag je 100% en kijk je ook nog eens je ogen uit. De kerstshow van de Driesprong in Zoetermeer is namelijk de grootste kerstshow van de regio. De kerstshow heeft 5 leuke en feestelijke thema's heeft een ontzettend groot assortiment. Benieuwd geworden? Lees gauw alle informatie op hun site.

via GIPHY

Lees ook: Coronaproof Sinterklaas vieren: 5 leuke ideëen