Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Surprise idee: 6 grappige Sinterklaas surprises 

Pakjesavond komt er al gauw aan. Help! Je hebt nog steeds geen enkel idee voor een Sinterklaas surprise. Toegegeven: surprises maken is niet voor iedereen weggelegd. Voor iemand met weinig tot nul creativiteit is dit enorm lastig. Wij herkennen jouw struggles en helpen je graag op weg met zes leuke opties voor een surprise idee.

surprise idee

Lees ook: Vieze surprise maken: 8 x de grappigste ideeën

Surprise idee 1: een gloeilamp voor de slimmerik

Deze surprise is bedoeld voor een echte Willie Wortel, oftewel iemand die altijd vol goede ideeën zit. Om deze surprise te maken moet je wel je handen uit je mouwen steken, want je gaat met papier-maché aan de slag. 

Surprise idee 2: Spin? Waar!?

Wil je iemand met een spinnenfobie plagen? Maak dan een natuurlijk het achtpotige monster als surprise. Dat wordt natuurlijk hilarisch – voor jou dan. Het lijfje maak je maken met een rond doosje en voor de ogen gebruik je twee pingpongballetjes. Succes!

Surprise idee 3: Aladdin met olielamp

Als je lootje een groot Disney-fan is, ga dan voor dit surprise idee. Het cadeau verstop je natuurlijk in de olielamp. Het maken van deze surprise is zeker niet weggelegd voor iemand met twee linkerhanden. Met behulp van piepschuim en crêpepapier knutsel je Aladdin en de olielamp in elkaar.

Surprise idee 4: Popcorn erbij

Word een echte creatieveling en maak een bak met popcorn zoals je deze in de bioscoop kan kopen. De popcorn kan je heel eenvoudig maken met purschuim. Om de popcorn echt te doen lijken, maak je bruine schilletjes van bakpapier en dit plak je ertussen. De bak waarin de popcorn gaat, kan gewoon een doos zijn die je beplakt met wit en rood papier. Hier kan je ook eenvoudig jouw cadeau voor diegene indoen. Een leuk en toch makkelijk surprise idee!

Lees ook: Snelle Sinterklaas surprises die je in één avond kan maken

Surprise idee 5: Emoji’s

Last minute een surprise in elkaar zetten? Knutsel dan een of meerdere emoji’s in elkaar die jullie band het beste omschrijven. Best een leuk surprise idee, toch? Zoek verschillende formaten dozen bij elkaar en beplak deze met geel papier. Vervolgens kun je met behulp van wit papier en een zwarte stift de ogen maken en uit rood papier knip je een uitstekend tongetje. Al deze doosjes stapel je op een leuke manier op en maak je met lijm aan elkaar vast. Het cadeau verstop je in één van de doosjes. 

Surprise idee 6: Trainen met kettlebells 

Is jouw lootje niet weg te slaan uit de sportschool? Knutsel dan wat sportattributen in elkaar, bijvoorbeeld twee kettlebells. Je gebruikt hiervoor piepschuim en met witte acrylverf kun je het gewicht op de kettlebell schrijven. Origineel, toch?

Lees ook: Sinterklaas vieren: de 10 leukste spellen voor pakjesavond