Met deze dating app wordt jouw liefdesleven nog leuker

Single & daten door Jeanine

Vroeger knoopte je nog een gesprekje aan op de dansvloer; tegenwoordig doen we dat via een app. Er mogen dan allerlei manieren zijn om te daten, maar makkelijk is het vinden van je soulmate zeker niet. Dating apps lijken de uitkomst, maar zelfs daar is het lastig om echte liefde te vinden. Introducing Inner Circle, de app voor mensen die wel op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Inner Circle
Lees ook: 4 eerste date-tips die hem helemaal gek op jou maken

No more ghosting

Daten in 2020 is niet altijd even makkelijk. Alle kansen op daten lijken vervlogen, want waar ga je tijdens corona nog iemand vinden? Je swipet je suf op datingapps en keer op keer knoop je een gesprek aan met een nieuwe match. Zo’n gesprek is meestal vrij oppervlakkig, of jullie lijken toch niets met elkaar gemeen te hebben. In het ergste geval word je na een paar dagen alweer geghost. Wat heb je nodig? Juist: een app voor mensen die serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie. En die is er!

Wat is er zo bijzonder aan?

Weten met wie je écht praat is belangrijk en daarom worden alle gebruikers van Inner Circle grondig gescreend. Online daten kan spannend en leuk zijn, maar veiligheid staat altijd voorop. Daarom is het heel belangrijk dat je weet met wie je te maken hebt. Geen neppe profielen of foto’s waar alleen maar groepen mensen op staan, nee: het moet duidelijk zijn met wie je matcht en wie diegene is. Wanneer iemand te weinig of onduidelijke foto’s op zijn profiel heeft staan, wordt er een e-mail gestuurd met het vriendelijke verzoek om betere foto’s te uploaden. Je hoeft je ook geen zorgen te maken om mensen die catfishen of nepfoto’s gebruiken, want zij worden geblokkeerd. Zo kun je met een gerust hart op zoek naar een match.

IJsbrekers

Een lege bio is ook not done, want het is wel zo fijn als je weet of jullie een paar overeenkomsten hebben. Geen idee wat je er neer moet zetten? Ook daar heeft Inner Circle over nagedacht. Zo kun je een open vraag toevoegen aan je profiel, waar anderen op kunnen reageren. Wat is het beschamendste dat je ooit hebt gedaan? Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen? En hoort ananas op pizza? Juist, dat soort vragen ja. Simpele ijsbrekers, maar leuker om een gesprek mee te beginnen dan een ‘hey’.

Daarnaast hebben ze ook een aantal velden waar je wat over jezelf kunt vertellen. De beste plek om naartoe te gaan, wat je in je vrije tijd doet en welk restaurant of welke kroeg jouw voorkeur heeft. Zo makkelijk kan het zijn!

Nieuwsgierig?

Dus, ben jij op zoek naar jouw match en ben je klaar met nietszeggende profielen? Binnen enkele minuten kan jij aan je hunt for love beginnen en voordat je het weet ben jij op weg naar een leuke, corona-proof date met jouw match! Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je in voor Inner Circle!

Inner Circle

Lees ook: Liefde vinden in tijden van Tinder: zo doe je dat