De schattigste kerstoutfits voor kids van de H&M

Mode & trends door Jeanine

Kerstmis is toch wel een van de leukste momenten om met kleine kindjes te vieren. Er is niets mooier dan de twinkeling in hun ogen wanneer ze de gekleurde lichtjes in de boom zien en hun pure enthousiasme tijdens het openen van de cadeautjes. Een leuke outfit hoort daar natuurlijk wel bij. Deze kerstoutfits van H&M maken het feest helemaal af.

Kerstoutfits H&M

Lees ook:  Prost! De lekkerste glühwein maak je zo

Iets wils voor iedereen

Een kersttrui, bretels, sjaaltjes, bijpassende sokjes: je kunt met Kerstmis helemaal uitpakken. Even snel een kijkje nemen op de site van H&M is altijd tricky, want voor je het weet zit je winkelmandje vol met nieuwe kleding. Vooral de kinderkleding is te schattig. Wat dacht je van de volgende items? Outfit = sorted!

Kerstoutfits voor de kiddo's

Overhemd en vlinderdas, €12,99

Hoe leuk is dit? Dit geblokte overhemd heeft lange mouwen met een manchet en een kraagje. Handig: de vlinderdas is al gestrikt en heeft een sluiting aan de achterkant.

Schattige kerstoutfits van H&M

 

Tweedelige set, €19,99

Zowel de sweater als de broek zijn heerlijk zacht en bedrukt met rendieren. Door de geribde boord sluit de katoenen broek goed aan op de beentjes.

Schattige kerstoutfits van H&M

 

Set van 3 puntsjaaltjes, €7,99

Heb je de kleding al bij elkaar, maar kan het nog wel wat accessoires gebruiken? Zoek niet verder, want deze puntsjaaltjes zijn de finishing touch. De set bestaat uit een sjaaltje met zuurstokken, in een donkergroene kleur en met verschillende kersticoontjes erop.

Schattige kerstoutfits van H&M

 

Geklede set, €24,99

Netjes, feestelijk en te schattig voor woorden. In deze zwarte broek met smokingoverhemd, satijnen vlinderdas en bretels is jouw zoon het onderwerp van de avond. De bretels zijn afneembaar en kunnen met knoopjes worden vastgemaakt aan de voorkant van de broek.

Schattige kerstoutfits van H&M

 

Velours jurk met pofmouwen, €14,99

Deze prachtige jurk van velours is verkrijgbaar in donkerrood en zwart. Perfect voor een nette gelegenheid! Het jurkje heeft een knoopsluiting op de achterkant, een uitlopende rok met tule en een strik in het midden.

Schattige kerstoutfits van H&M

 

Maillot met badstof voering, €9,99

Alleen een jurkje of kerstmanpakje is natuurlijk te koud. Deze maillot van katoenmix brengt je baby helemaal in kerstsfeer. De zachte badstof aan de binnenkant houdt ‘m lekker warm.

Schattige kerstoutfits van H&M

 

Driedelige katoenen set, €9,99

Ook als je baby nog maar een paar weken oud is, kan hij of zij meedoen met de kerst-fashion. Met het rompertje, de broek en het mutsje ben je in één keer voorzien van een feestelijke outfit.

Schattige kerstoutfits van H&M

 

Fleece kerstmannenpak, €12,99

Kleed jouw kind aan als kerstman- of vrouw! Het pak is gemaakt van fleece en bestaat uit een jurkje of overall met bijpassend kerstmutsje.

Schattige kerstoutfits van H&M

Lees ook: De leukste alternatieven voor het zwarte cocktailjurkje