7x de fijnste hoodies van de H&M

Mode & trends door Jeanine

Breng jij regenachtige, gure dagen het liefst in een dikke sweater door? Begrijpelijk! Er is niets zo fijn als wegkruipen in een grote, warme hoodie terwijl de regen tegen de ramen tikt. Je kunt nooit genoeg ervan hebben, dus hebben we weer een lijstje met fijne hoodies voor je klaargezet. You’re welcome.

7 hoodies van H&M

Lees ook: What to wear? 10 herfstoutfits voor op het (thuis)kantoor

Fijne, warme hoodies

Comfort is key tijdens een avondje relaxen. Deze fijne, warme hoodies zijn precies wat je nodig hebt.

H&M+ Teddy capuchonsweater, € 34,99

Een hoodie met teddystof, het kan niet veel beter! In deze trui heb je niemand nodig om tegenaan te kruipen, want je kunt gewoon jezelf knuffelen.

7 fijne hoodies van H&M

 

Capuchonsweater, €22,99

Als Disney-liefhebber is deze trui echt een must have. Ga voor de subtiele versie met Ducky & Bunny of kies juist voor een grote Forky voorop de trui.

7 fijne hoodies van H&M

 

Capuchonsweater met motief, €19,99

Voor de zoveelste keer Friends bingewatchen doe je natuurlijk in stijl. Deze sweater is gemaakt van joggingsstof, wat ‘m extra comfortabel maakt.  

7 fijne hoodies van H&M

 

Lange capuchonsweater, € 24,99

Wat is er nog beter dan een comfortable hoodie? Eentje die tot op je dijen valt natuurlijk. Deze trui heeft een dubbellaagse capuchon en is gemaakt van katoen en deels gerecycled polyester.

7 fijne hoodies van H&M

 

H&M+ Capuchonsweater met print, € 29,99

Alle AC/DC-fans verzamelen! In deze sweaters van joggingsstof support jij direct je favoriete band. Ben je meer fan van Harry Potter? Grijp dan snel de Zwerkbal-trui voor hij uitverkocht is.

7 fijne hoodies van H&M

 

Capuchonsweater, € 19,99

Een ruime pasvorm is wel zo prettig bij een hoodie. Er zijn maar liefst zeven kleuren om uit te kiezen, dus er zit vast een winnaar tussen. Zet gerust een tweede film aan terwijl je lekker wegduikt in deze wijde sweater .

7 fijne hoodies van H&M

 

Fleece capuchonsweater, € 24,99

Grote kans dat deze gelijk in je winkelmandje belandt! Het zachte fleece, de wijde raglanmouwen en de grote muts maken deze sweater perfect voor een chill avondje. Met een wijde jeans eronder ziet hij er zelfs nog stijlvol uit.  

7 fijne hoodies van H&M

 

H&M+ Capuchonsweater, € 19,99

Hoe mooi is deze kleur? Deze saliegroene sweater is ideaal als je snel wat warms aan wilt trekken en er toch goed uit wilt zien.

7 fijne hoodies van H&M

Lees ook: Simpele trucjes voor een stijlvollere outfit