Simpele trucjes voor een stijlvollere outfit

Mode & trends door Laura

Hoe doen sommige vrouwen dat toch? Ze dragen een simpele jeans met een top, maar toch zien er piekfijn uit. Lees gauw verder, want met simpele stijltrucjes zie jij er ook uit om door een ringetje te halen - zonder daarvoor al te veel moeite te doen.

stijlvollere

Lees ook: Tie-dye is hot! 12 x de leukste items

Geen kreukels

Laten we eerlijk zijn: (bijna?) niemand houdt van strijken. Het is een heel gedoe om alle glad en strak te krijgen. En zelfs na het strijken, komen er in no time weer kreukels in de stof. Aan de andere kant staat een kreukelvrije outfit wel een stuk meer fancier. Maak het jezelf makkelijker met een stoomgenerator. Dankzij de grote waterreservoirs en hogere stoomdruk is de klus zo geklaard! Doe er je voordeel mee... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joann (@joannvdherik) op

Gouden accessoires

Nep of echt, gouden accessoires geven gelijk een flair aan je outfit. Ga voor een setje oorbellen die in het oog springen, wat minimalistische armbanden en kettingen. Mag het nóg wat chiquer, dan zijn parels je best friend

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MY-JEWELLERY.COM (@myjewellery) op

Loafers

Je hoeft zeker geen hakken te dragen of er sophicitaced uit te zien. Ook op plat schoeisel kom jij goed voor de dag. Loafers zijn niet alleen voor kakkers, iedereen kan deze schoenen zich veroorloafen (sorry).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ANA | OUTFIT INSPO (@fallingfora) op

Eén kleur

Voordat je protesteert: er is niks mis met een verzameling van één of meer vrolijke kleuren. Maar wil je gaan voor een chiquere look met minimale inspanning? Dan selecteer je items met één kleur uit je kledingkast en combineer je deze met elkaar. Wit met wit of zwart met zwart is een klassieke, stijlvolle combinatie. Wil je wat meer opvallen, dan kun je gaan voor een knalkleurtje als azuurblauw of felrood.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lena Terlutter (@lenaterlutter) op

Lees ook: 10x de mooiste strandjurkjes onder de 40 euro

Beeld: Getty