Fashion
Fashion

Zo combineer je de zwarte lakleren broeken

Een goed paar jeans heeft iedereen in de kast hangen, maar een lakleren broek is ook goed te combineren en tilt je look naar een hoger level. Creëer een stoere rock and roll outfit, of houd het casual met een stijlvolle top en boots. Hieronder vind je een aantal tips waarmee je jouw lakleren broek kunt combineren.

Lees ook: Feit of fabel: mensen die kleuren dragen zijn gelukkiger?

Lakleren broeken zijn de trend van dit moment en is tegenwoordig niet meer te missen in de garderobe. Zoek jij nog een mooie lakleren broek? Hieronder shop je de mooiste.

 

1. Een simpele witte blouse

Je kunt je look al heel snel casual maken door jouw lakleren broek te combineren met een simpele witte blouse. Dit kan een langere, oversized blouse zijn maar het kan ook een wat strakkere en 'zakelijkere' blouse zijn. Maak je look af met wat mooie gouden sieraden en een mooie zwarte enkellaars en je bent klaar voor de dag!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y S (@kayamaes) on

2. Een (oversized) sweater

Wil jij liever comfy maar nog wel stijlvol voor de dag komen? Door een lakleren broek te combineren met een (oversized) sweater springen bijvoorbeeld jouw sieraden, schoenen en natuurlijk broek er een stuk beter uit. Shop hieronder de mooiste oversized sweaters. Ook leuk: een trui met een fel kleurtje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELINE VAN DINGENEN (@eline.vandingenen) on

3. Leer op leer

Net zoals spijker op spijker fantastisch staat, werkt dat in principe hetzelfde bij leer. Door de broek te combineren met een leren jack of leren blouse creëer je een stoere look

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S Y L W I A 📍L O N D O N (@silvia_hare) on

4. Aardetinten

Bij zo'n zwarte lakleren broek passen natuurlijk allerlei kleuren, maar als je een rustige maar stijlvolle uitstraling wil hebben kun je misschien wel het beste gaan voor de warme aardetinten. Denk hierbij aan bruin, beige, wit, rood en cognac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M’s Type” (@roccococoz) on

5. Felle neon kleuren

Wie wat meer is van de felle neon kleuren raden wij echt aan een lakleren broek te combineren met dat felle kleurtje, want laten we eerlijk zijn: het staat a-ma-zing. Wat vind jij?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Remy Mattison 🦄 (@remymattison) on

Lees ook: De leukste kledingmerken voor lange vrouwen