Stel jezelf deze vragen voordat je een bruidsjurk gaat shoppen

Relaties door Daniëlle

De perfecte bruidsjurk uitkiezen kan een lastige beslissing zijn. Waarschijnlijk moet ook jouw (toekomstige) wedding dress aan een aantal eisen voldoen. Wanneer jij denkt de juiste te hebben gevonden, kan het handig zijn om jezelf dan deze 4 vragen te stellen voordat je yes tegen de dress zegt.

Lees ook: Trouwen voor de wet: alles wat je moet weten

Stel jezelf deze 4 vragen voordat je een bruidsjurk gaat shoppen

1. Is de jurk comfortabel genoeg?

Op je bruiloft wil je natuurlijk wel even lekker kunnen dansen met jouw partner. Het is daarom best belangrijk dat je ook in jouw bruidsjurk lekker kunt bewegen en dansen. 

2. Is de jurk de goede prijs?

Voordat je op zoek gaat naar een bruidsjurk heb je vast al een prijs in je hoofd waar je je aan wilt houden. Is de bruidsjurk die je wilt kopen (ver) boven je budget? Dan is het misschien toch beter om nog even te kijken naar andere opties. Het zou zo kunnen dat dezelfde jurk ergens anders goedkoper verkrijgbaar is of dat je misschien een goede deal kunt sluiten met de verkoper. 

3. Ben ik verliefd op de jurk?

Gaat jouw hart sneller kloppen als je de jurk ziet of er aan denkt? Dan is het misschien wel de perfecte bruidsjurk. Heb je dit gevoel niet, dan helpt het wellicht om nog naar andere jurken te kijken. Je moet je natuurlijk wel mooi, comfortabel en happy voelen in jouw bruidsjurk en hij moet allesbehalve vervelen!

4. Past de jurk bij mij?

Een bruiloft is iets heel speciaals: naast een thema en locatie is het hebben van een perfecte trouwjurk ook erg van belang. Het is daarom belangrijk dat de jurk goed bij jou past qua persoonlijkheid. Niet alleen jouw gasten moeten dat wow-gevoel hebben, jij zelf ook!

via GIPHY

Lees ook: Trouwen in 2020: dit zijn de trends