10x de leukste sneakers voor een datenight

Fashion door Redactie Ze.nl

Een eerste date is altijd spannend, want wat doe je aan? Met onze top 10 sneakers zit je altijd goed. Geen gedoe met pijnlijke voeten door hakken. Wij helpen je zoeken met het zoeken naar de perfecte sneaker en outfit voor een date night.

10 leukste sneakers date night

Zoektocht naar sneakers

Sneakerjagers heeft een top 10 gemaakt met de leukste sneakers outfit voor een eerste date. Met een basic kleding stijl en een opvallende sneaker als favoriete outfit helpen we je met je zoektocht.

Air Jordan 1 Retro Low 'UNC'

Deze colorway geeft de ruimte om te matchen met meerdere kleuren. Een spijkerbroek en oversized witte blouse is de perfecte outfit voor deze Jordan 1. Heb je geen tassen die overeen komen met de kleur van de sneakers? Geen zorgen, een zwarte tas is makkelijk te matchen met een ander zwart detail, zoals een riem.

Leukste sneakers voor date night

Nike Blazer Mid '77 Vintage White

De Nike Blazer is helemaal in. De sneaker is in alle kleuren te krijgen. Wij hebben voor deze rustige beige tinten gekozen. Het is leuk te stijlen met een all-black-outfit. Hiermee krijgt deze prachtige sneaker de volle aandacht. Door de zachte uitstraling, kan de Blazer ook prima onder een jurkje worden gedragen.

Leukste sneakers voor date night

Nike WMNS P-6000 (Light Bone / Summit White - Metallic Gold)

Ook deze heerlijke sneaker is perfect voor een date night. Hij is perfect te stijlen met een basic outfit, want de sneaker geeft het een boost.

Leukste sneakers date night

Nike WMNS Air Max 90 OG 'Rose'

Met een Air Max 90 zit je nooit fout. De sneaker is leuk te matchen met een mom jeans. De gekleurde details zijn te matchen met accessoires.

Adidas Falcon

Deze Adidas sneaker heeft een sportieve uitstraling. Hij is ook prima te combineren met een chique outfit. Geloof ons, elke colorway van deze sneaker is goed.

Leukste sneakers date night

Adidas Supercourt 'Crystal White'

Geloof ons als we zeggen dat deze sneaker gemaakt is om te combineren met een mom jeans. Gelukkig is de jeans makkelijk te stijlen met een blouse voor een leuke date night outfit.

Air Jordan 1 Mid 'Chicago Black Toe'

De Jordan 1 is altijd een goed idee, zeker in deze colorway. De Nike Jordan is een rustige, maar opvallende sneaker. Hij is makkelijk te stijlen met je outfit. Het enige nadeel: hij is wat duurder.

Vans SK8-HI Platform

Deze basic sneaker is met elke outfit te combineren en zo ook met jouw outfit voor je eerste date. Wij zien deze sneaker voor ons met een zwarte mom jeans en een gebreide trui.

Comme Des Garcons Play X Converse Chuck 70 High

Een populaire sneaker. Het opvallende rode detail is leuk te stijlen met een rood kledingstuk, zoals een sweater.

Nike WMNS Air Force 1 Sage

De OG Basketbal stijl van de  Air Force 1 heeft een luxere uitstraling gekregen. De Air Force 1 Sage is hierdoor een goede kandidaat voor jouw night out.

Hebben?

Shop je look via Sneakerjagers!