Seks & relaties / Seks
Seks

Je eerste trio: zo pak je dat aan

Of je nu in je eentje bent of het samen doet met je partner: een trio is de perfecte manier om je seksleven wat spice te geven. Zo’n eerste ménage á trois is natuurlijk heel spannend, want je hebt geen idee wat je moet verwachten en waar je aan moet denken. Deze stappen moet je doorlopen voor een spetterend trio.

Eerste trio

Lees ook: Yummy: Dit zijn de beste seksstandjes voor een orgasme

1. Wees zeker van je zaakje

Zo’n eerste trio is even hele andere koek, want opeens heb je twee mensen waar je mee bezig bent. In films ziet het er vaak óf supersteamy uit, óf juist heel romantisch. Vergeet dat laatste maar. Je duikt nu eenmaal het bed in om seks te hebben met twee mensen. Dat betekent dubbel van alles: dus het kan nogal een drukke boel worden.

Begin je toch te twijfelen? Geef het dan eerlijk aan. Je hoeft niets te doen waar je niet honderd procent achterstaat. Weten jullie alle drie zeker dat je ermee door wil gaan? Dan kunnen de volgende tips helpen.

2. Vreemdeling of vriend?

Wees je bewust van de partner(s) die je kiest. Iemand die je kent voelt gelijk vetrouwd, maar het kan daarna wel heel ongemakkelijk worden. Jullie hebben elkaar op de meest intieme manier gezien en dat beeld vergeet je niet zo snel. Een trio met vrienden kan prima, als je zeker weet dat het jullie vriendschap niet in gevaar brengt. Je kunt via Tinder iemand vinden of

3. Man of vrouw?

Wil je het met twee mannen proberen, een man en een vrouw of ga je voor een trio met twee vrouwen? Of je nu een vriend of vriendin hebt, een trio draait vaak om experimenteren en het ontdekken van je lichaam en lusten. Bespreek van tevoren wie jullie het liefst als derde persoon erbij willen hebben.

via GIPHY

4. Wees niet bang om te communiceren

Communicatie is everything als je met z’n drieën het bed induikt. Wie wil het liefst bovenop, wie draagt een strap-on en wat vindt de ander helemaal niet lekker? Spreek af wat wel en niet mag. Begin je samen met je eigen vriend of vriendin aan een trio en heb je liever niet dat je partner een ander zoent? Bespreek dit vóór de seks, zodat er geen misverstanden ontstaan en een heerlijke vrijpartij straks uitdraait op ruzie. Kortom: praat over alles, dat maakt het een stuk leuker én lekkerder.

5. Veiligheid voorop

Safety first, dus gebruik een condoom en spreek safe-words af. Roep bijvoorbeeld ‘ananas’ of ‘rood’ als je niet meer verder wil en respecteer altijd elkaars grenzen. Zorg ervoor dat iedereen kan genieten.

Tijdens de daad

Alles besproken en de juiste partner(s) gekozen? Dan is het tijd voor wat actie!

  1. Tijdens de seks wil je er niet achter komen dat de condooms op zijn of dat je het glijmiddel vergeten bent. Leg alles van tevoren klaar zodat jullie direct van bil kunnen gaan.
  2. Doe wat goed voelt. Overhaast niets, zorg voor een fijne sfeer en begin gewoon bij zoenen en voelen. Laat partner nummer één bovenop gaan terwijl jij partner nummer twee bevredigt. Probeer verschillende standjes, technieken en speeltjes uit en haal alles uit de kast. Zolang het natuurlijk wel binnen jullie afgesproken grenzen valt.
  3. Wees betrokken. Tijdens een trio wordt één van de drie al gauw buitengesloten omdat jullie druk met elkaar bezig zijn. Probeer dit zoveel mogelijk te vermijden, want fijn voelt het zeker niet. Geef elkaar evenveel aandacht.
  4. Belangrijkste van alles: have fun!

 

Lees ook: 4 x girl on top (maar dan anders)