Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Vet! Een maand lang ‘fright night’ op dit horrorevenement in Almere

Halloweenliefhebbers opgelet: hét horrorevenement van Almere komt terug! Begin oktober opent Scare Me weer haar deuren en het belooft enger te worden dan ooit. Durf jij het aan?

Maand lang griezelen in Almere

Lees ook: Te leuk: tel af tot Kerst met deze Friends adventskalender

De (engste) tijd van je leven

Wie graag van de ene schrik in de andere valt, zit hier wel goed. Er zijn maar liefst acht verschillende spookhuizen om je hart op hol te laten slaan. Breng een bezoekje aan Writer’s Block, waar de waarheid niet meer van fictie te onderscheiden is, of beleef de engste rit van je leven in The Ride. Of je nu voor de escaperooms gaat of op de vlucht slaat voor clowns, in Scare Me komen je grootste nachtmerries tot leven. Even bijkomen van al dat gegriezel? In de Retro Room kun je je zinnen even verzetten met old school spelletjes en een hapje of drankje.

Good to know

Is acht spookhuizen bezoeken wat te hoog gegrepen? No worries, want je kunt ook een kaartje voor ‘slechts’ vijf attracties kopen. Check de site voor de verschillende tickets.

Heb je al zin om te gaan? Je kunt het horrorevenement vinden aan De Steiger 57 in Almere-Haven, van 9 oktober tot en met 7 november. Op vrijdag- en zaterdagavond kun je terecht van 19.30 tot 22.30 uur. Ga je liever 's middags? Dan ben je welkom tussen 14.00 en 17.00 uur.

Lees ook: Dit zijn de 5 beste horrorfilms op Netflix die je gezien móet hebben