Lifestyle / Media
Media

Te leuk: tel af tot Kerst met deze Friends adventskalender

Met de terugkeer van de pepernoten in de schappen, valt het niet te ontkennen: de decembermaand is weer in zicht. Aftellen naar Kerstmis was al leuk en wordt nu alleen maar beter met deze fantastische Friends adventskalender. Hebben, hebben, hebben!

friends adventskalendeer

Lees ook: Derde kerstdag: dit zijn de 10 leukste ideeën

Echte Friends musthave

Als de regen tegen de ramen tikt, willen we niets liever dan onderuitgezakt op de bank voor de zevende keer Friends kijken. Of het nu the one with the monkey of the one with the routine is, iedere aflevering heeft zijn eigen charme. De kerstspecials maken het aftellen nét iets specialer en als echte Friends-liefhebber is zo’n adventskalender dan ook een echte musthave.

friends adventskalender

Je eigen Holiday Armadillo‚Ä®

Deze kalender is de perfecte manier om af te tellen naar the most wonderful time of the year. Dit keer geen chocolaatjes die smaken naar karton, maar hebbedingetjes die je herinneren aan je zes favoriete tv-personages. Van receptenkaartjes tot een speciale Holiday Armadillo. Wat dat laatste is, dat ontdek je op dag 21.

friends adventskalender

Pre-order

De Amerikaanse Amazon verstuurt de adventskalender nog niet naar Nederland, maar geen paniek: je kunt ‘m gewoon via de Duitse website bestellen. De kalender kost €23,31 en voor die prijs kun je 'm niet laten 'liggen'. Vanaf 27 oktober is de kalender te koop, maar je kunt ‘m wel alvast pre-orderen.

via GIPHY

Lees ook: 9 verhaallijnen uit Friends die eigenlijk helemaal niet klopten

Beeld: Getty