Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Deze rooftopbars in Utrecht moet je gezien hebben

De echte tropische dagen zijn voorbij, maar gelukkig zit er nog wel wat nazomerweer aan te komen. Perfect dus om deze dagen op een rooftop te verblijven. En ook in het bruisende Utrecht zijn er daken te vinden om heerlijk te lunchen, borrelen of te dineren. Let’s go!

rooftops UtrechtLees ook: De tofste rooftopbars van Rotterdam

WT Urban Kitchen

Wil je op een bijzondere locatie genieten van prachtig uitzicht over de stad? Dan is restaurant WT Urban Kitchen op de Watertoren the place to be. Je kan hier terecht voor een lekkere lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner. De gerechten hier zien er fantastisch uit en het uitzicht is ook zeker niet verkeerd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door WT Urban Kitchen (@wturbankitchen) op

Adres: Heuveloord 25A, Utrecht

Rooftop Cinema

Zin in een uniek avondje uit? Dan ben je bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn aan het juiste adres. Hier kan je namelijk op hun rooftop naast genieten van het prachtige uitzicht over de stad, ook nog genieten van een leuke film. Deze filmavonden worden regelmatig georganiseerd en zijn perfect voor een leuke date. Niets romantischer dan een film kijken onder de sterrenhemel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sanket Chimalwar (@teknas22) op

Adres: Berlijnplein 100, Utrecht

Vapiano

Bij restaurant Vapiano aan het Stationsplein is tegenwoordig ook een heerlijk dakterras te vinden. Bij Vapiano kun je genieten van heerlijke Italiaanse pizza’s, pasta’s en meer. Vanaf het grote dakterras heb je uitzicht op Utrecht Centraal en os er dus genoeg te zien om je heen. Plof lekker neer op een loungebank of ga gezellig aan een picknicktafel zitten en geniet van de Italiaanse keuken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leendert Buteijn (@lbuteijn) op

Adres: Stationsplein 4, Utrecht

Beeld: iStock

Lees ook: De tofste rooftopbars van Amsterdam