De mooiste tattoos voor jouw sterrenbeeld

Lichaam door Sarah

Als het op sterrenbeelden aankomt, kan je kiezen uit allerlei verschillende mooie soorten tattoeages. Er zijn namelijk tal van leuke ontwerpen waarmee je jouw sterrenbeeld kan vereeuwigen op je lichaam. Het staat voor jouw persoonlijke zonneteken en je kan de tattoo zo origineel maken als je wilt, zodat het echt van jou wordt. En daarnaast is het altijd leuk als anderen meteen kunnen herkennen welk sterrenbeeld je hebt!

Lees ook: 18 x tattoos met empowering teksten

Steenbok

Als jij steenbok als sterrenbeeld hebt, kan je naast een letterlijke tekening van een steenbok ook kiezen voor een sterrenteken. Een prachtige en elegante tattoo inclusief de planeetjes en sterren die bij het sterrenteken van de steenbok horen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zada Lam - Tattoo Artist (@zada_hk) on

Waterman

De vrije waterman kan vastegelegd worden in een schattig ontwerp dat voor water staat. Kies bijvoorbeeld voor het minimalistisch design van golfjes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tattooist_Nieun 👩‍🎨 (@nieun_tat2) on

Vissen

Naast een sterrenteken en het symbool van jouw sterrenbeeld, kan je ook gaan voor een letterlijke vertaling van jouw sterrenbeeld. Kies bijvoorbeeld voor een tattoo van twee vissen, die jouw sterrenbeeld symboliseert. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓛𝓪𝓾𝓻𝓲𝓮 ❀ (@laurietoreau) on

Ram 

Heb jij het stoere zonneteken van de ram? Kies dan voor een toffe uitwerking van een kop van een ram. Hierbij kan je gaan voor een minimalistisch design, of juist voor een echte tekening.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess (@spell.fi) on

Stier

Ben jij een stier en wil je iets specialers dan een simpele tattoo? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooi ontwerp van een stier, in combinatie met andere toffe elementen, zoals sterretjes, het sterrenteken en takjes. Zo wordt je tattoeage een echt kunstwerk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Z E N E D E N • Tattoo Artist (@zeneden_art) on

Tweelingen

Voor het sterrenbeeld tweeling kan je uit verschillende creatieve tattoo ontwerpen kiezen. Een toffe optie is het laten tattoeren van twee gezichten, wat het symbool is voor tweelingen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by handpoke TATTOOS by R I H I (@rihi.inked) on


Kreeft

Heb jij kreeft als sterrenbeeld? Dan kan je kiezen voor een schattige, minimalistische sterren. Kijk ook naar opties voor verschillende soorten kleuren inkt. Ga bijvoorbeeld voor rood, wat perfect past bij de kreeft. Zo kan niemand missen welk sterrenbeeld je hebt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door • Harumi Moriyama • (@moriyamatattoo) op

Leeuw

Leg je sterrenbeeld vast door een ontwerp van een trotse leeuw. Je kan ervoor kiezen om deze minimalistisch te houden, of je kan juist de leeuw laten invullen met inkt (en eventueel wat kleur voor een extra tof effect).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lera Goji (@gojitattoo) op

Maagd

Als jij een maagd bent, kan je kiezen voor een mooi ontwerp van een sterrenteken. Het sterrenteken van de maagd heeft namelijk een prachtige vorm, die perfect is voor een tattoeage. Wil je de tattoo nog wat leuker en specialer maken? Laat sommige elementen, zoals de sterren en planten, dan inkleuren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zada Lam - Tattoo Artist (@zada_hk) on

Weegschaal

Het sterrenbeeld weegschaal staat voor balans, en wat is een betere manier om dit te uiten door met een tattoo van, je raadt het al, een weegschaal? 


Schorpioen

Bij de mysterieuze schorpioen kan je gaan voor een mooie tattoage van een echte schorpioen. Kies bijvoorbeeld voor een kleine minimalistische tattoo, of pak uit door een ingekleurde schorpioen te laten tatoeëren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRMA (@irmskies) on

Boogschutter

Het symbool voor de open-minded boogschutter is een boog. Deze kan je in verschillende soorten ontwerpen laten tattoeëren. Denk bijvoorbeeld aan een klein pijltje op je vinger of achter ja oor, of juist een mooi kunstwerk van een boog aangekleed met bloemen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Microblading/tattooing Mackay (@janitadickens) on

Lees ook: Dit zijn de mooiste vriendinnentattoos van 2020