De 5 printjes die je deze zomer in je kast wilt hebben

Mode & trends door Sarah

Printjes zijn deze zomer helemaal hip. Het voegt een goede dosis joie de vivre toe aan je outfits en ze maken je garderobe daarmee een stuk levendiger. Zeker tijdens zonnige dagen is een beetje kleur en print in je kleding niet mis. Benieuwd naar welke printjes op dit moment helemaal trending zijn? Scrollen maar!

GettyImages

Lees ook: 10 x stijlvolle slippers om deze zomer te dragen

1. Floral

Niets schreeuwt meer zomer dan een mooie en fleurige bloemetjesprint. Er zijn tal van variaties te vinden van kledingstukken met floral printjes. Met deze leuke items kan je je zomerse collectie behoorlijk opfleuren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by De Bijenkorf (@debijenkorf) on

 

2. Zebraprint

Een zebraprintje fout? Welnee. Deze trendy print kan je met diverse kleuren combineren en is het perfecte uitdagende printje om je zomerse outfits nog specialer te maken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

 

3. Streepjes

Met klassieke streepjes kan je simpelweg niet fout gaan. Ga voor verticaal, horizontaal, verschillende kleuren: met een strepenprint kan je alle kanten op. En het is ook nog eens makkelijk te combineren, wat altijd handig is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VILA CLOTHES (@vila_official) on

 

5. Tie Dye

Wie had gedacht dat deze trend terug zou komen? Toch is ie er: de Tie Dye-trend. En daar zijn we maar al te blij om. Momenteel kan je dit populaire printje overal op Instagram spotten. Kies bijvoorbeeld voor een tie dye print in een mooie pasteltint en je fleurt je hele outfit zo op. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABOUT YOU (@aboutyou_nl) on

 

5. Gingham

Dit hippe printje is momenteel veel te zien in winkels en op social media. De ruitjes zijn terug van weggeweest en geven een schattige twist aan je zomerse look. Ga voor een gingham topje in een mooie zachte tint (of juist een vrolijke en felle kleur). Combineer dit met een effen rok of broek en je bent ready to go

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOPHIA TUXFORD (@sophiatuxford) on

 

Lees ook: 7 zomerse modetrends voor 2020

Beeld: Getty Images