De leukste kledingmerken voor kleine vrouwen 

Mode & trends door Sarah

Als petite vrouw kan het soms nog best een uitdaging zijn om goed passende kleding te vinden. Je herkent het wel: broekspijpen die over de grond heen sleuren en verdwijnende handen onder je mouwen. Ben jij een kleine vrouw en ben je benieuwd naar waar je kleding koopt waar je niet in verzuipt? Check onze tips!

Kleine vrouwen kleding

Lees ook: Deze zomerjurken zijn voor jou!

Zalando

Kledingwebshop Zalando heeft een heuse petite shop waar de uitspraak 'klein maar fijn' goed van pas komt. Hier bieden ze de mooiste looks aan voor de kleinste maten. Hier vind je broeken, jurken, blouses, gebreide truien en rokken aan. Tijd om je garderobe dus lekker aan te vullen.

Topshop

Behalve een tall-lijn, heeft kledingwinkel Topshop ook een collectie met petitekleding. De kleding is namelijk zo ontworpen dat het past bij vrouwen die niet langer zijn dan 160 centimeter. Extra fijn: binnen de Topshop petite-lijn zijn verschillende populaire Topshop-broeken te vinden, maar dan in aangepaste maten. Zo heb je een breed aanbod aan leuke jeans en broeken. Hierdoor komt er een einde aan de eindeloze zoektocht naar de perfecte broek en kan je er eentje vinden die perfect bij jou past. 

Miss Petite

Op de website Miss Petite vind je, hoe kan het ook anders, een hele webshop vol kleding die speciaal ontworpen is voor kleine vrouwen. Hier heb je een ruime keus uit allerlei trendy kleding: van playsuits en jumpsuits tot aan blazers en jeans. Ideaal dus als je als kleine vrouw op zoek bent naar leuke items

Only

Bij Only hebben ze naast hun standaard collectie en curvy lijn ook een petite lijn voor kleine dames waar je allerlei kledingitems kan vinden die gebaseerd zijn op de trends van nu. Op zoek naar de perfecte pantalon of een leuke maxi jurk die niet over je voeten heenvalt? Neem dan een kijkje in de Only winkel of online. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Miss Petite (@misspetitenl) op

Lees ook: 10 x stijlvolle slippers om deze zomer te dragen