Deze kleur ondergoed hoor je te dragen onder een witte broek

Mode & trends door Chloe

Een witte broek is het perfecte item voor een zomerse look. Maar er is één probleem: wat je ook probeert, je onderbroek blijft er doorheen schijnen waardoor ieder kan meegenieten van je derrière. Toch maar een blauwe spijkerbroek dan. Better safe than sorry, toch? Dat hoeft niet meer, want wij zochten uit welke kleur lingerie je wel onder je witte broek kan dragen.

kleur onderbroek witte broekLees ook: Dit worden de modetrends van deze zomer

Welke kleur onderbroek

Hoewel wit de meest logische optie lijkt, is dit misschien wel de laatste kleur die je onder je witte broek wil dragen. Wil jij er zeker van zijn dat niemand jouw lingerie ziet? Kies dan voor een rode onderbroek. Ja dit zou je misschien niet verwachten, maar geloof ons, dit werkt. Ook kan je kiezen voor een huidskleurige onderbroek die mooi aansluit bij jouw huidskleur. 

 

Welk model 

Niet alleen de kleur, maar ook het model is belangrijk. Je wil natuurlijk niet dat je rode onderbroek nog steeds gezien wordt door de zichtbare naad. Bij een witte broek zie je dit nou eenmaal sneller dan bij andere kleuren. Kies dus voor een hipster, een string of een boxer. Verder is een naadloos modelletje natuurlijk altijd een goed idee. En daarbij zit het ook nog eens lekker comfy.

Beeld: iStock

Lees ook: 10 prachtige zomerlingerie-setjes