Wauw: dit zijn de mooiste kleurencombinaties voor je interieur

Wonen door Chloe

Nu veel van ons thuiswerken en dus wat extra tijd overhouden in de week is het tijd om ons huis eens onder de loep te nemen. Na de jaarlijkse lenteschoonmaak kunnen we weer fris het voorjaar beginnen. Dat vraagt ook om een kleine restyling van je interieur. Alleen het vervangen van wat accessoires kan al een wonder verrichten. Maar welke kleuren gebruik je dan? Met deze prachtige combinaties sla jij in ieder geval de plank niet mis.

50 shades of green

Groen is een kleur die in bijna ieder interieur fantastisch naar voren komt. Door verschillende tinten met elkaar te combineren ontstaat er een speels maar toch rustgevend effect. Vooral in combinatie met hout is deze combinatie van kleuren geweldig.

 

interieur zwart goud

Zwart en goud

Probeer jij een beetje dat hotelgevoel in huis te creëren? Speel dan eens met wat zwarte en gouden accessoires. Dit straalt één en al chique uit. Vooral met wat groen, en dan bedoelen we planten, staat deze kleurencombinatie prachtig.

 

interieur

Natuurlijke kleuren

Niets is meer rustgevend dan kleuren uit de natuur. Dit zijn voornamelijk bruin getinte kleuren. Wanneer je lichte en donkere kleuren uit de natuur combineert straalt je interieur één en al zen uit.

 

interieur kleuren

Wit met bruin

Deze kleurencombinatie doet ons een beetje denken aan de Ibizastijl en wie houdt daar nou niet van? Vooral met de zomer op komst is deze heerlijk frisse kleurencombinatie perfect om je huis mee te stylen. Gebruik natuurlijk materiaal voor die extra Ibiza vibe.

 

Lees ook: Klaar voor de lente met deze 10 interieur musthaves

Beeld: Unsplash