Deze villa van 3,2 miljoen heeft 2 jacuzzi's, binnenzwembad en eigen discotheek (mét strippaal)

Wonen door Laura

In deze gigantische villa wil jij wel in quarantaine zitten! Je woont in the middle on nowhere en legt er ruim 3 miljoen voor neer, maar dan heb je ook wat. Een vrijstaand huis met meer dan 850 vierkante meter ruimte en alles wat je hartje begeert. Van binnenzwembad tot eigen discotheek.

Perfecte quarantainehuis

Aan de Grote Sloot 26 in het Noord-Hollandse dorpje Burgerbrug vind je dit 'stulpje' ter waarde van 3.250.000 euro. Voor dat duizelingwekkende bedrag krijg je: 13 kamers, een privémeer en enorm stuk grond van 15.000 vierkante meter.

Het perfecte quarantainehuis, want je hoeft geen moment te vervelen. Zo kun je je uitleven in de enorme keuken, chillen in de sauna, een paar baantjes trekken in het binnenzwembad mét sterrenhemel, aan je body werken in de gym, outfits proberen in de inloopkast, relaxen in één van de twee jacuzzi's en een feestje bouwen in je eigen club. Ook handig, je hebt een kantoorruimte van zo'n 20 vierkante meter.

Véél beter dan vechten met je lief (en eventueel kiddo's) om de keukentafel. De volgende dag kun je uitbrakken in de gigantische tuin, aan het meertje.

funda discotheek

funda discotheek

funda discotheekfunda discotheekfunda discotheekfunda discotheekfunda discotheekfunda discotheekfunda discotheekfunda discotheek

Bekijk alle foto's op Funda.

Lees ook: De mooiste gouden items voor je interieur van nu