Dit zijn de leukste outfits geïnspireerd op Friends personages

Mode & trends door Chloe

Onze favoriete tv-serie heeft met zo veel seizoenen behoorlijk wat modetrends op de kaart gezet. De personages van Friends hadden ieder hun eigen unieke stijl. Je zou denken dat na zo veel jaar, de kleding die zij droegen nu wel uit de mode zo zijn. Een paar jaar terug misschien, maar nu zijn veel modetrends uit de jaren 90 weer helemaal terug. Ben jij weg van de stijl van Rachel of vond jij Monica er altijd geweldig uitzien? Hier vind je de typische Friends outfits.

outfits FriendsLees ook: 9 verhaallijnen uit Friends die eigenlijk helemaal niet klopten

Rachel

Rachel had een nogal variërende stijl, maar meestal zagen we haar in een rok met een strakke gebreide coltrui erop. Iets wat nu ook weer helemaal in is. Rachel droeg vaak wel basic tops, maar dan wel met een leuke geprinte rok. Ralph Lauren heeft vorig jaar zelfs een collectie uitgebracht die volledig geïnspireerd is op Rachel. En natuurlijk met een typische Friends naam: ‘The one where they all wear Ralph Lauren’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Best Friends Outfits☕️💚 (@_friends.closet) op

 

Monica

Monica was toch wel de stoerste van de drie vrouwen en dat kwam ook terug in haar kledingstijl. Wijde broeken, spijkerstof en oversized jassen: deze items schreeuwen Monica. De stijl van deze Friends vrouw was vrij basic, maar het stond haar fantastisch. Een ook de cargopants zijn weer helemaal in. Zo zie je maar dat modetrends altijd terugkomen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Best Friends Outfits☕️💚 (@_friends.closet) op

 

Phoebe

De kledingstijl van dit Friends personage was op zijn zachts gezegd uitgesproken. Phoebe zagen we bijna altijd in jurken met vrolijke pinten erop. Haar vrolijke innerlijk uitte zij ook in haar kledingstijl. Haar jurken waren vaak lang en eronder droeg ze dan stoere laarzen. Met de warmere dagen in zicht is Phoebe’s kledingstijl dus perfect om je garderobe mee aan te vullen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Phoebe_buffay (@phoebe_buffay00) op

 
Beeld: GettyImages

Lees ook: Modetrends uit de 00s waar we nu van in de lach schieten