Dit zijn ze! De lingerie trends voor lente 2020

Mode & trends door Chloe

Met de lente voor de deur halen verplaatsen we onze winterjas weer naar achterin de kast en komen onze jurkjes komen langzaam naar voren. Daarbij hoort natuurlijk ook een kleine toevoeging aan je garderobe, en daar valt lingerie natuurlijk ook onder. Modetrends gaan al lang niet meer alleen over welke kleur jurk of schoenen je draagt. Wat onder je kleding zit is net zo belangrijk. Benieuwd wat de trends van deze lente zijn? Lees het hier en geef je garderobe een extra boost.

lingerie trendsLees ook: De mooiste lingerie voor grote borsten

Lingerie trends lente 2020

Van stralend wit tot knalroze: de lingerie trends van deze lente lopen enorm uiteen. Dat betekent dus ook dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Inspiratie en de mooiste items zie je hier.

Wit

Wit is dé lingerie trend van deze lente. Deze schone look past perfect bij dit seizoen. En nu je huid nog weinig zonnestralen heeft gezien zorgt deze trend ervoor dat je wat meer kleur krijgt.

 

Roze

Mooi roze is niet lelijk. Van baby roze tot fluorescerend roze, deze lente zien we het allemaal terug. Van deze kleur krijg je net als van de lente een boost vrolijkheid.

 

Kant

Kant raakt nooit uit de mode. Hoewel het eerst werd gezien als een beetje ouderwets is kant tegenwoordig juist de meest sexy stof die gebruikt wordt. Met de volgende items steel jij de show in de slaapkamer.

 

See-through

Show them off, met deze see-through trend deze lente. Doorschijnende slips, bh’s en body’s zijn helemaal in. Nog een voordeel: het is lekker luchtig op de wat warmere dagen.

 
Beeld: iStock

Lees ook: 20 trendy jurkjes voor lente 2020