Lifestyle / Wonen
Wonen

De mooiste glazen voor een chique vitrinekast

Of je nou een diner organiseert en een nieuwe lading glazen nodig hebt, of de perfecte vitrinekast wilt hebben: een mooie collectie glazen is nooit mis. Het is een echte toevoeging aan jouw interieur en je kunt zoveel variëren als je wilt, van gedetailleerde whiskyglazen tot simpele maar fijne wijnglazen met een gouden randje. 

mooiste glazen

Lees ook: Interieurtrends 2020: deze items wil je hebben!

Drinkglazen

Is je diner alcohol free of drinken je gasten liever een glas water? Dan zit je zeker goed met deze drinkglazen. 

 

Wijnglazen

Host je een diner waarbij er wel een wijntje (of vier) wordt geschonken, neem dan vooral een kijkje bij deze mooie wijnglazen.

 

Bierglazen

Een biertje, vooral een speciaal biertje drinkt toch het lekkerste uit een echt glas. Een fluitje, vaasje, bokaal, pul of toch een tulpglas: de keuze is reuze!

 

Whiskyglazen

Het hebben van een prachtige set whiskyglazen is tegenwoordig niet meer te missen. En het leuke aan een whiskyglas is dat je ze kan gebruiken voor de sterke drank, maar ook gewoon als een drinkglas. Proost!

 

Theeglazen

Thee uit een glas drinken, is steeds normaler. Handig ook, want je kan beter zien wanneer je thee genoeg getrokken is. Er zijn tegenwoordig genoeg leuke theeglazen te vinden, zo ook online. Geef je vitrinekast een echte update met deze leuke theeglazen. 

 

Champagneglazen

Heb je binnenkort iets te vieren? Vul je kast dan met een setje leuke champagneglazen. Een glaasje champ komt het beste tot zijn recht in een smal uitlopend glas. Let's bubble.

 

Eén grote collectie

Glazen zijn er in allerlei soorten en maten, maar ook in een bepaald thema of een collectie. Met deze glazen heb jij een echte collectie aan glazen en kun je ze overal bij combineren. 

Gedetailleerd glaswerk:

 

Simpel glaswerk:

 

Lees ook: Met deze gadget blijft je wijntje de hele avond koel