Dít huis van Kopen Zonder Kijken staat nu in de verkoop

Wonen door Rochèll

Heel Nederland lijkt fan te zijn van het programma Kopen Zonder Kijken. Een huis kopen zonder ook maar iets te hebben gezien... Durf jij het aan? Joeke en Fernant in ieder geval wel. Het enthousiasme spatte er niet gelijk af bij het zien van hun nieuwe huis, viel ook kijkers op. Nu, een aantal jaren later, staat hun woning dan ook tóch weer in de verkoop.

In de achtste aflevering van het tweede seizoen van Kopen Zonder Kijken, zien we hoe Joeke en Fernant hun zoektocht naar een nieuw droomhuis uit handen geven aan Alex, Bob en Roos. Eigenlijk willen ze graag in Amsterdam blijven wonen, maar dat blijkt onmogelijk. De tweede keuze? Haarlem. Helaas lukt het ook daar niet om een woning te vinden die aan het wensenlijstje voldoet. Ze moeten concessies doen: het wordt een groter huis, in een buitenwijk.

Lees ook: Dit gaat er veranderen in het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken

Niet enthousiast

Op de verhitte woningmarkt heeft makelaar Alex het voor elkaar gekregen om een huis te vinden, dat aan zoveel mogelijk wensen voldoet. Wanneer Joeke en Fernant het huis voor het eerst zien, zijn ze niet enthousiast. Nu maar hopen dat de verbouwing ervoor zorgt dat dit huis het droomhuis wordt van het stel. Het budget? 115.000 euro. Volgens bouwdeskundige Bob was de verbouwing 'de grootste metamorfose ooit' in het programma Kopen Zonder Kijken.

In de verkoop

De woning is prachtig geworden, als je het ons vraagt. Toch lijkt het verbouwde stulpje nog niet helemaal te voldoen aan de wensen van Joeke en Fernant. Het huis staat inmiddels namelijk als te koop aangeboden op Funda, voor 555.000 euro. Dus, zoek jij nog een woning in Haarlem en ben jij wel helemaal verliefd geworden op dit pareltje? Dit is je kans!

Meer op Instagram