Een eyecatcher in je woonkamer: een industrieel zwart tv-meubel

Wonen door Chloe

Tv-meubels zijn er in alle soorten en maten, maar de industriële trend maakt dit jaar een opmars. Ondanks dat we tegenwoordig bijna allemaal een tv aan de muur hebben hangen, ziet het er zonder tv-meubel toch een beetje saai uit. We kijken er tenslotte toch een paar uur per dag tegenaan. Ben jij op zoek naar een echte eyecatcher voor in je woonkamer? Ga dan voor een industrieel zwart tv-meubel. Met een zwart tv-meubel is het moeilijk om je ogen ervan af te houden.

Giga Meubel

Lees ook: Dit zijn de mooiste spiegels voor in huis

Welk zwart tv-meubel past bij mij?

Tv-meubels zijn er in alle kleuren en geuren, maar een industrieel zwart tv-meubel steelt de show in je woonkamer. Vooral met een lichte muur is een zwart tv-meubel prachtig te combineren. Door het grote contrast springt het er echt uit. Ga je voor een hangend of een staand meubel? Of voor hout of metaal? De keuze is aan jou!

Zwart tv-meubel van metaal

Niets schreeuwt 'industrieel' harder dan metaal. Een metaal zwart tv-meubel geeft niet alleen een stoere uitstraling, maar trekt ook alle ogen naar zich toe. Een zwart tv-meubel van metaal is heel mooi te combineren met een rustieke of grijze betonkleurige muur. Zo creëer je een sfeer die je doet denken aan een loft in New York style. En wie wordt daar nou niet blij van?

Zwart tv-meubel van hout

Vind je metaal net iets te grof? Ga dan voor een meubel van zwart geverfd hout. Het natuurlijke materiaal straalt net iets meer warmte uit en is net als metaal prachtig te combineren met een groffe, stoere muur. Een zwart tv-meubel van hout past eigenlijk bijna in iedere woonkamer. Ook als je een heel strakke, witte muur hebt staat dit prachtig in je woonkamer. Een houten zwart tv-meubel in combinatie met meubels in een traditionele houtkleur geeft je woonkamer enorm veel warmte en gezelligheid. 

Lees ook: Interieurtrends 2020: deze items wil je hebben!

Beeld: Giga Meubel