Ultieme girl trip: in dit hotel mogen alleen vrouwen overnachten!

Reizen door Chloe

Lekker met de meiden reizen, maar weten jullie nog niet waar jullie heen willen? Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk het ideale hotel gevonden voor een girl trip. Ook als je even toe bent aan wat me-time en is dit het hotel voor jou. Geen adult only, maar een women only hotel. En dan bevindt dit hotel zich ook nog eens op een prachtige bestemming.

Lees ook: Zonvakantie in de winter? Dit zijn de beste bestemmingen om te overwinteren

Verboden voor mannen

Zoals de naam al zegt is dit hotel alleen voor vrouwen bedoeld. Het eerste women only hotel ter wereld men allowed. Daarbij is de minimumleeftijd voor dit hotel 14 jaar dus geen gillende kinderen bij het zwembad en je kunt gewoon lekker topless liggen zonder pottenkijkers. Ook het personeel bestaat alleen maar uit vrouwen. Het hotel is ideaal als je toe bent aan een beetje rust. En het wordt beter: dit hotel is namelijk te vinden op het prachtige Mallorca. Met zo’n drie uurtjes vliegen ben je er dus al!

Hotel Som Dona telt maar liefst 4 sterren dus luxe gegarandeerd. Het hotel is dan ook van alle luxe die een vrouw nodig heeft voorzien: een prachtig zwembad waar je cocktails kunt bestellen aan de bar (zie je jezelf al zitten?). Ook het strand is slechts 3,2 kilometer van je verwijderd. Nou heb je vast wel eens ‘roze’ hotels voorbij zien komen op het internet. Niet bepaald rustgevend zullen we maar zeggen. Daarom is de kleur roze bij dit hotel wel terug te vinden in het interieur, maar in een stijlvolle combinatie met veel lichte tinten creëert het een echte eiland vibe. En laat dat nou precies zijn wat we nodig hebben. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Elisabeth Schumann (@elisabethschumann) op

Women-friendly

Mallorca is de grote zus van Ibiza. Je vindt hier prachtige stranden, helderblauw water, een adembenemende natuur en gezellige steden. Ook mag je bezienswaardigheden zoals de grotten van Drach, het ronde Kasteel van Bellver en de Kathedraal van Palma de Mallorca zeker niet overslaan wanneer je dit eiland bezoekt. Er is natuurlijk nog veel meer te zien op het eiland, dus als je niet van stilzitten houdt, hoef je zeker niet bang te zijn dat je je gaat vervelen. Dus of je nou van een strandvakantie, cultuurvakantie of actieve vakantie houdt: dit eiland heeft het allemaal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mallorca (@mallorca_guide) op

 

Lees ook: Alleen reizen als vrouw: dit zijn de leukste en veiligste bestemmingen 

Bron: Som Dona Hotel