Borsten van 50 kilo: Norma heeft de grootste bh-maat ter wereld

Lichaam door Sarah

Als je dacht dat de cupmaat het einde van het alfabet niet zou halen, think again. De Amerikaanse Norma Stitz heeft de verbazingwekkende cupmaat ZZZ en een borstomvang van 102 centimeter. En niet door middel van implantaten. Nee, het is gewoon puur natuur. 

Lees ook: de mooiste lingerie voor de grootste borsten

‘s Werelds grootste natuurlijke borsten

Annie Hawkins-Turner, beter bekend als Norma Stitz (get it?), heeft maat 102ZZZ. Hiermee houdt ze de titel van 's werelds grootste natuurlijke borsten. Elke borst weegt ruim 26 kilo. Dat is het gewicht van een gemiddeld 8-jarig kind. Dat moet pijn doen om elke dag mee te zeulen. 

Moneymakers

In 1999 kreeg ze de Guinness World Records titel voor de grootste natuurlijke borsten ter wereld. Momenteel zijn Norma’s borsten haar moneymakers. Waar de 53-jarige voorheen als accountant werkte, heeft ze nu haar eigen website waar ze naaktmodel is. Haar voorgevel is nu een waar verdienmodel geworden. 

Trots op grootste bh-maat

Toen ze 9 jaar was, moest Norma al beha’s voor volwassenen dragen. De Amerikaanse kan nu alleen speciaal op maat gemaakte beha’s dragen. Ondanks het advies van de doktoren om haar borsten te laten verkleinen, denkt Norma er niet over. Ze trots op haar boezem. En daar kunnen we allemaal een voorbeeld aan nemen.

Lees ook: Heb jij een derde tepel zonder dat je het weet?