Krachtvoer voor vrouwen is het perfecte boekcadeau voor je moeder, vriendin, tante of jezelf

Nog geen sinterklaas- of kerstcadeautje in gedachte voor de lievelingsvrouw(en) in je leven? Is diegene toevallig dol op boeken en zelfontplooiing? Dan is Krachtvoer voor vrouwen van gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur het ideale presentje voor haar. 

krachtvoer voor vrouwen

Krachtvoer voor vrouwen is de absolute musthave voor elke vrouw die op een natuurlijke manier van binnen en buiten wil stralen. Elke vrouw die in haar kracht wil komen, kan aan allerlei knoppen draaien, aldus schrijfster Crèvecoeur in eerlijke én humoristische boek. Het boek beschrijft hoe je op elk gebied meer uit je leven kunt halen als vrouw. Of je nou niet lekker in je vel zit doordat je last hebt van je darmen, je hormonen of toch van onzekere gedachtes.

Dit boek gaat met jou op zoek naar hoe je je lichaam en geest in balans brengt en alles uit je 'vrouw zijn' haalt. En soms is het een kwestie van je lichaam én je ongefilterde selfies accepteren. En ja, dat kan je leren! 

Krachtvoer voor vrouwen is ‘power to the pussy’, met tips and tricks bij een onzuivere huid, PMS en vaginale klachten. Maar Krachtvoer voor vrouwen is ook een boek dat in 272 pagina’s laat ontdekken wat je wil, als vrouw zijnde. 

Bekijk een preview van Krachtvoer voor Vrouwen op GezondNu.

krachtvoer vrouwen

Lees ook: Originele Sinterklaas surprise: 16 leuke en grappige ideeën