18 items die je badkamer een snelle make-over geven

Wonen door Laura

Is jouw badkamer een ruimte waar je het liefst zo snel mogelijk je business doet en dan wegvlucht? Voeg een portie sfeer toe aan het (kleinste) kamertje van je huis met wat nieuwe accessoires. Met een paar mooie items tover je je badkamer om tot een heus kuuroord aan huis.

badkamer items

Lees ook: De 10 leukste dekbedovertrekken onder de 25 euro

Nieuwe greepjes

We begrijpen dat je geen enorm budget hebt voor een badkamer make-up. Een nieuw likje verf doet vaak wonderen, maar als je daar geen geld, zin of tijd voor hebt zijn er nog steeds opties. Zo kun je met een setje nieuwe greepjes voor de badkamerkastjes al een verschil maken.

Glimmende details

Goud-, brons of koperkleurige accessoires doen zó veel voor de look van je badkamer. Vervang oude vergeelde greepjes voor nieuwe glimmende in een chique tint. Geen fan van glossy? Dan zijn matte accenten in zwart, grijs en aardetinten ook héél classy.

Opbergruimte

Een rommelige ruimte ziet er al snel onstijlvol uit. De truc is om alle losse spullen een plekje te geven. Mooie items, zoals een luxe handzeep, geurkaars of kun je dan toevoegen aan de ruimte om sfeer te creëren. Je kunt nog een stapje verder gaan en ook je shampoo- en douchegel over te gieten in doorzichtige varianten. Het kost even moeite, maar dan heb je ook wat.

Planten of bloemen

Een plant of boeket geeft gelijk een ontspannen uitstraling aan de ruimte. Als je geen of weinig ruimte hebt om een pot kwijt te kunnen, kun je ook kiezen voor een hangplant of potten aan de muur bevestigen. Wees creatief!

Warm licht

Belangrijk in elke ruimte van je huis is licht. Ja, dat er licht is... maar vooral wat voor licht je gebruikt. Lampen met koel licht geven je badkamer een kille en onaangename sfeer. Kies liever voor warm wit, voor een spa-uitstraling. Kleine aanpassing, groot effect.

Shop de mooiste items voor je badkamer:

 

Lees ook: Dit is dé interieurtrend voor het najaar van 2019